Dan Negru a plecat dezamăgit de la finala Europa League. Vezi de ce este nemulţumit acesta!

Citeste tot despre: 

Un mare împătimit al fotbalului, realizatorul TV Dan Negru a fost prezent şi el la marele eveniment spotiv din capitală de miercuri seară, la fel ca şi alte multe vedete. Acesta însă este foarte revoltat din cauza faptului că UEFA a adus un crainic incompetent.

"Pe artiștii care au confundat Bucureștiul cu Budapesta îi înțeleg, poate și pentru că-i respect. Dar nu înțeleg cum e posibil că ditamai UEFA să angajeze un analfabet care să nu fie în stare să spună câteva fraze corecte. Announcerul nu e un mare artist, nu e Michael Jakson sau Lenny Kravitz, e un nene căruia UEFA i-o fi plătit avion , casă, masă și leafă că să spună trei vorbe", a spus vedeta pe blogul lui personal.

Dan Negru nu înţelege de ce oficialii UEFA nu l-au ales de exemplu pe Cristian Ţopescu, unul dintre cei mai respectaţi comentatori de sport din România. "Cu minima decentă , UEFA putea să aleagă, pe lângă announcerul care întreținea atmosferă la goluri și un respectabil crainic român, pe Cristian Topescu, spre pildă, care să-l învețe pe urlător și altceva decât goooooooll! (Ţopescu a fost announcer ani de zile pe stadion). Sau măcar cineva să-i asculte analfabetului lecția înainte. E impardonabilă gafă unuia plătit de UEFA", a mai spus el .