Dan Negru: «Aş paria nişte bani pe victoria Rusiei la Eurovision» - VIDEO

Prezentatorul TV Dan Negru nu crede că România are prea multe şanse de a câştiga finala concursului Eurovision din data de 26 mai.

În schimb, spune el, Rusia este una dintre favoritele de top în marea finală, atât datorită formaţiei Buranovskiye Babushki care o reprezintă, cât mai ales datorită situaţiei financiare a ţării.

Având în vedere că ţara câştigătoare va organiza anul viitor marele concurs, este foarte important ca aceasta să dispună de resursele necesare unui show de amploare precum Eurovision-ul.

«Aş paria nişte bani pe victoria Rusiei la Eurovision, în pofida simpatiei pe care i-o port lui Costi Ioniţă…Şi asta pentru că Rusia domină întreaga piaţă de televizune, în marile case de producţie de televiziune din lume, e imposibil să nu găseşti în vârf câteva nume ruseşti.

Primele două televizuni ca audienţă în Rusia au bugete impresionante, Pervii Kanal şi Russia 1 domină audienţele, ambele fiind controlate de stat. 37.000 de dolari pe săptămână câştigă vedeta postului Pervii Kanal. Toate marile case de producţie, toate marile companii care produc tehnica de televiziune sunt interesate să câştige cea mai bogată piaţă tv la ora asta, Rusia
", a declarat Negru pentru Revista VIP.

Ascultă aici melodia pe care bunicuţele de la Buranovskiye Babushki o interpretează la Eurovision

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1