Dan Negru: «Cât de insolent şi dobitoc am fost!» Despre ce vorbeşte

CLIIMA20100406_0121_1.jpg

Dan Negru este indignat de situaţia unora dintre sportivii români.
Citeste tot despre: 

Dan Negru şi-a adus aminte de primul interviu pe care l-a făcut în viaţa lui, după ce a fost invitat să dea el însuşi o serie de interviuri de către Omar, cel de la Next Star.

Negru a rememorat felul în care s-a comportat la primul său interviu şi a scris despre acea experienţă pe Facebook.

«Omar, cel de la Next Star, m-a rugat sa-i fiu primul lui invitat intr-o serie de interviuri si asa mi-am amintit de primul meu interviu pe care l-am facut vreodata. Aveam vreo 18 ani, era prin 1990, dar asta nu e defel o scuza pentru cat de insolet si dobitoc am fost atunci. Daca as putea sa ma intorc in timp mi-as trage trei pumni in cap. Interviul i l-am luat lui Dan Spataru, a fost primul om pe care l-am intervievat vreodata si tin minte ca am inceput spunandu-i ca muzica pe care o canta e prafuita si invechita.

I-am spus-o, nici macar nu l-am intrebat! Acum, la 40 nu cred ca scuza celor 18 ani de atunci e buna. "Cu anii oamenii s-or intoarce la muzica noastra, chiar si tu o sa ma asculti candva" mi-a raspuns atunci Dan Spataru. Mi-a raspuns politicos la toate intrebarile si n-a schitat niciun moment vreun gest de graba sau de aroganta.

Ce rau imi pare ca n-a fost atunci cineva in preajma mea sa-mi traga vreo trei pumni in cap. Azi, in cutia de cd-uri din masina il am si pe Dan Spataru pe care-l ascult uneori cu rusinea interviului de la 18 ani...Pana la urma a avut dreptate..."chiar si tu o sa ma asculti candva..."», a scris Negru, pe Facebook.