Dan Negru are o nouă emisiune, «Demascarea»!

Citeste tot despre: 

În aceastã varã, campionul divertismentului revine în forţã cu un nou format. Dan Negru aduce show-ul care îi va lãsa mascã pe telespectatori. Zeci de vedete intrã în jocul mãştilor, într-o serie de deghizãri de senzaţie. Chipul, vocea, atitudinea...nimic nu-i trãdeazã. Sunt celebri şi totuşi nu îţi poţi da seama cine sunt! „Demascarea", în curând la Antena 1.

Vor sã îi surprindã pe telespectatori, sã-i cucereascã şi deopotrivã sã îi lase fãrã cuvinte. Mãştile invadeazã România. Campionul divertismentului revine în forţã în aceastã varã cu un nou format. Dan Negru le aduce telespectatorilor show-ul care îi va lãsa mascã!

„Sper cã „Demascarea" va continua tradiţia începutã cu mai bine de doisprezece ani în urmã cu „Academia vedetelor" şi continuatã cu marile show-uri care au fãcut istorie în divertismentul de televiziune - „Ciao Darwin", „Te pui cu blondele?", „Plasa de stele" sau cele doisprezece Revelioane. Cu siguranţã vom pãstra ritmul şi vom aduce un show care va lãsa urme adânci în divertismentul de televiziune!" a declarat Dan Negru.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1