Cum s-au «cunoscut» Irinel Columbeanu şi iubitul Monicăi Gabor

CLIIMA20120307_0124_1.jpg

Moni, alături de Mr. Pink, iubitul ei chinez. Pe 8 ianuarie, Monica a împlinit 25 de ani, iar iubitul a răsfăţat-o cu mai multe cadouri de lux
Citeste tot despre: 

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a declarat că nu îl cunoaşte pe actualul iubit al fostei sale soţii.

Columbeanu declarat că l-a văzut pe bărbatul poreclit „Mr. Pink”, o singură dată, când Monica Gabor vorbea cu fiica ei pe Skype.

„A văzut că apărut în cadru un domn, care nici măcar nu m-a salutat. El a încercat să schimbe câteva cuvinte cu Irina într-o limbă engleză stricată şi asta e tot. Eu nu am vorbit cu el. Am văzut că este o persoană de origine asiatică, nu ştiu cum îl cheamă, iar de vorbit nu prea a vorbit”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru emisiunea „Poveştiri Adevărate”, de la Acasă TV.

Irinel Columbeanu (foto dreapta) spune că nu înţelege cu ce se ocupă fosta lui soţie, în Statele Unite, şi nici programul ei de muncă, deoarece Monica Gabor susţine că merge la şcoală în fiecare zi.

„Probabil că merge la o şcoală care te plăteşte foarte bine ca să mergi la ea. Sunt foarte multe contradicţii în ceea ce spune ea, începând de la unde locuieşte. Dacă are un iubit atât de bogat, de ce nu îi cumpără o casă, ca să aibă ce arăta atunci când cere încredinţarea copilului”
, a mai spus omul de afaceri.

Citeşte şi:


«Mr. Pink» i-a pregătit o surpriză deosebită Monicăi Gabor de 8 martie!

Gheorghe Mencinicopschi: «Mr. Pink e excitant»

EXCLUSIV! Moni are geantă de 50.000 de dolari de la iubitul chinez

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1