Cum a ajuns Măruţă să îi facă Andrei cadou 500 kg de pepene!

Invitată într-o emisiune la Kanal D, Andra a povestit despre felul în care se desfăşoară relaţia ei cu Măruţă. Ea a recunoscut că a fost cea care a făcut primul pas pentru a ajunge împreună cu prezentatorul de la Happy Hour.

Mai mult decât atât, Andra şi-a amintit că Măruţă avea o pasiune pentru altă femeie în momentul în care i-a picat cu tronc. După aceea, cântăreaţa a vorbit despre una dintre cele mai mari surprize pe care Cătălin Măruţă i le-a făcut şi despre felul în care îşi declară dragostea unul altuia zilnic.

”El simțea ceva pentru o altă domnișoară, care era la filmări. Îmi plăcea mult de el, era un om frumos... Ușor s-a întâmplat și dragostea asta nebună care e acum. Eu am făcut primul pas în relația cu Măruță.


Ne facem declarații la fiecare telefon. Nu există zi în care să nu ne facem declarații de dragoste. Mi-a făcut multe surprize. Cel mai drăguț cred că a fost când mi-a făcut cadou 500 kg de pepene.Face si gesturi frumoase pe care nu stiu daca multi le fac",   a spus Andra la WOWbiz.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1