Cu cine seamănă băiatul Mădălinei Manole? O afirmaţie şocantă: «E leit Şerban Georgescu»

Născut într-o familie de artişti, micuţul Petru jr., fiul regretatei Mădălina Manole, a avut parte de prima apariţie televizată. Prezenţa micuţului alături de tatăl său Petru Mircea, luni, la emisiunea Happy Hour a repus pe tapet o veche controversă. Cine e tatăl lui Petru jr., pentru că seamănă izbitor cu Şerban Georgescu, fostul soţ şi prima iubire a Mădălinei Manole.

Aproape doi ani şi jumătate s-au scurs de la dispariţia tragică a cântăreţei Mădălina Manole. În urmă a rămas un băieţel de aproape patru anişori, care, din păcate nu a apucat să-i rostească cuvinte duioase mamei.

Petru Mircea a revenit luni pe canapeaua lui Măruţă, după o lungă perioadă de absenţă, însoţit de data aceasta de micul Petru jr. Ochi albaştri, frunte lată, păr lung, blond şi cârlionţat. Aşa arată acum fiul Mădălinei Manole.

CLIIMA20130312_0099_1.jpg

Şerban Georgescu a fost căsătorit cu Mădălina Manole timp de opt ani.
După ce au apărut primele imagini cu copilul pe site-ul click.ro, comentariile au început să curgă. Mulţi dintre cititorii Click! sunt de părere că băiatul seamănă izbitor cu fostul soţ al Mădălinei, Şerban Georgescu.

"Soarta se pare că se răzbună căci acel copil este bucăţică ruptă din Şerban Georgescu după cum se vede!", a scris Alecs, la materialul cu pricina.

O altă cititoare a ţinut să sublinieze că "E bucată ruptă din Şerban Georgescu... are fruntea lată ca el, ochii... tot", a comentat Mariana pe site-ul ziarului nostru.

Părere împărtăşită şi de Ana care ne-a scris că a căutat poze cu Şerban Georgescu şi copilul seamănă leit cu regretatul compozitor. "Seamănă izbitor cu Şerban. Uitaţi-vă bine la ochi, la sprâncene, forma feţei, frunte", aşa au sunat majoritatea comentariilor postate de citititori.

CLIIMA20130312_0103_1.jpg

Petru Mircea şi Petru jr., pe canapeaua lui Cătălin Măruţă. (captură Pro TV)

Ion Manole crede că Şerban a donat spermă

În 2010, la scurt timp după moartea Mădălinei, părinţii "fetei cu părul de foc" au fost primii care au pus la îndoială paternitatea copilului. Cântăreaţa a devenit mamă prin inseminare in vitro, iar tatăl ei, Ion Manole a declarat că este posibil ca procedura de fertilizare să fi fost făcută cu spermă stocată de la primul soţ al fiicei sale, compozitorul Şerban Georgescu.

"Mădălina şi Şerban au fost în nenumărate rânduri la clinici particulare. Fiecare a urmat un tratament specific, aşa cum au făcut mai târziu Mădălina şi Petru Mircea. Eu nu ştiu ce a făcut fata mea cu eprubetele de la Şerban Georgescu. Nimic nu este exclus, iar aceste informaţii au rămas în bazele de date ale clinicilor respective", declara la vremea respectivă, Ion Manole.

CLIIMA20130312_0102_1.jpg

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole. (Foto: Click!)

Mădălina şi Şerban au fost căsătoriţi opt ani, iar în 2002 au divorţat. Cunoscutul compozitor a decedat în 2007.

CLIIMA20100714_0101_1.jpg

Mădălina Manole s-a sinucis chiar de ziua ei


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1