Crudu rămâne la Antena 1! A luat-o Capatos!

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Una caldă, una rece, pentru Daniela Crudu. Dată afară, în cele din urmă, de la „Neatza", pentru a „curăţa" emisiunea, şutul în fund a fost un pas înainte pentru simpatica brunetă.

De luni, Daniela va împărţi scaunul de asistentă cu prietena ei cea mai bună, Bianca Drăguşanu, actuala asistentă a lui Dan Capatos.

Daniela Crudu a traversat cea mai stresantă perioadă din cariera ei, de săptămâna trecută, de când a izbucnit scandalul sexual cu Leo de la Strehaia.

Acuzaţiile afaceristului, că l-ar fi „uşurat" de 450 de milioane de lei vechi nu le-au picat deloc bine şefilor ei, care au muştruluit-o serios. Deşi vedeta a venit la prima ediţie a matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani", semn că fusese iertată, ea a fost pusă pe liber chiar în cursul zilei de luni.

Daniela Crudu a părăsit „Neatza cu Răzvan şi Dani” - VIDEO

Bianca Drăguşanu către Leo de la Strehaia: “Eu nu am nicio vină că tu eşti un dobitoc”

Leo de la Strehaia: "Daniela nu mai văzuse atâţia bani în viaţa ei"

Leo de la Strehaia: „Am cunoscut multe femei, dar Daniela e o japcă”

Daniela Crudu rămâne la «Neaţa». Nu a fost concediată!

„Nu dăm dreptate niciunei părţi. Nu o punem la zid pe Daniela. Curăţăm brandul care a fost curat până acum şi îi dăm ei o mică pauză", a declarat Dani, ieri, la emisiune.

Spre norocul Danielei, şutul în fund a fost un pas înainte, iar tot acest scandal i-a atras atenţia lui Dan Capatos, care şi-a exprimat dorinţa de a o coopta în echipa lui. Deşi bruneta a fost ţinută în suspans până aseară, fără să-i dea nici un răspuns concret, orele de stres au meritat din plin.

Mai-marii postului Antena 1 nu au vrut să o elimine definitiv din ograda lor, iar Daniela a bătut palma pentru „Un show păcătos", unde va fi colegă cu prietena ei de nebunii: „Dcă am reuşit să o transformăm pe Bianca în cea mai de succes asistentă de televizune, în mod clar, sosirea Danielei este o provocare cel puţin la fel de mare. Sunt convins că telespectatorii vor descoperi o altă Daniela având în vedere că va evolua într-un format mult mai liber", a declarat Capatos.

Daniela Crudu, cu ochii în lacrimi la Acces Direct! VIDEO

Sora Danielei: «Fraierul de Leo se oftică pentru că a fost refuzat»

Leo de la Strehaia, fraierit de Crudu cu 10.000 de euro: „O trec la pierderi”

Daniela Crudu umblă cu Leo de la Strehaia? Vezi ce zice soră-sa!

Există şanse mari ca Daniela să obţină şi o mărire de salariu, leafa ei la „Neatza" fiind una modestă, de numai 400 de euro lunar.

Carmen Şerban: «Cu Leo am stat cinci ani de drag»

Şi vestita solistă Carmen Şerban a trecut prin patul lui Leo Şerban, iar ieri a povestit detalii picante, la „Acces Direct", despre relaţia lor.

CLIIMA20110118_0136_1.jpg

Solista a primit de la Leo de la Strehaia doar bijuterii din aur

„Am fost cinci ani cu Leo de la Strehaia, dar eu am stat cu el de drag. Nu mi-a luat casă şi maşini, mi-a dat doar o brăţară din aur şi un inel, la despărţire. Probabil că i s-a scrântit o rotiţă la creier, după ce ne-am separat, căci altfel nu înţeleg de ce a ajuns să plătească femei, ţine de respectul de sine. Are o inteligenţă nativă, nu trebuie subestimat. Băieţi ca el plătesc ca la piaţă şi obţin ce vor, nu respectă femeia".

Violeta va fi asistentă la Kanal D?

Şi Mădălin Ionescu, prezentatorul emisiunii „Drept la ţintă" (Kanal D), a rămas fără asistentă în aces nou sezon al show-ului, după plecarea lui Alice Martinov.

CLIIMA20110118_0137_1.jpg

Violeta va fi asistentă la Kanal D?

Mai în glumă, mai în serios, prezentatorul i-a propus Violetei Babliuc, în direct, să facă parte din echipa lui. Răspunsul protejatei lui Bote a fost unul prompt, însă, momentan, Violeta este cooptată la Antena 1, în echipa show-ului „Next Top Model", pe care Botezatu îl va modera.


Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul