Crudu, ce-ţi mai place votca! FOTO

Citeste tot despre: 

Chefuri pe cinste în weekend, în cele mai de fiţe cluburi ale Capitalei. Vedetele au sărbătorit Halloween-ul cu râuri de şampanie şi înghiţituri zdravene de whisky, fără să le pese că fotoreporterii sunt cu ochii pe ele.

De departe, cea mai mare fană a lui Bachus este Daniela Crudu. Asistenta „matinalilor" Răzvan şi Dani nu s-a ferit niciodată să admită că-i place să petreacă, iar pozele vorbesc de la sine.

Sâmbăta aceasta, bruneta a sărbătorit Halloween-ul în „Le Studio Club" (fostul R2), la petrecerea Playboy Energy Drink, unde s-a dus costumată în şcolăriţă.

Citeşte şi:

Daniela Crudu, înţepată şi incendiată în direct - VIDEO


Crudu şi-a părăsit iubitul că se uita la filme porno!

Daniela Crudu, despre bani, Făt-Frumos şi bărbaţii din showbiz!

Uite câţi bani iau ca să dea din fund la tv!

Crudu s-a despărţit de iubit şi s-a mutat în Rahova!

Vezi aici GALERIE FOTO


Uniforma de clasa întâi nu a împiedicat-o însă să guste din plăcerile interzise minorilor. Mai mult amatoare de whisky cu suc de mere, Crudu s-a dat însă şi pe votcă Sky şi şi-a turnat câteva „sute" în paharul plin cu gheaţă.

Daniela are antrenament din culisele prezentărilor de modă, acolo unde colegă de pahar îi era, mai mereu, Marina Dina. Şi Simona Sensual ne-a arătat, tot în weekend, cum se bea mai nou tăria.

Blonda s-a distrat la deschiderea clubului Heaven, unde a făcut pe doctoriţa: i-a turnat unei prietene băutură pe gât cu seringa. La fel de petrecăreaţă e şi Delia Matache, pe care cu greu o poţi vedea în club fără ţigară şi pahar.

Marina Dina se cinsteşte în culisele prezentărilor


Asistenta lui Mihai Morar a recunoscut că a pus gura pe alcool de mică. „Am băut un pahar de vin tare, de ţară. M-am îmbătat groaznic", a declarat Dina. Iată că obiceiul a rămas, iar acum, blonda se cinsteşte cu whisky în culisele prezentărilor de modă. De multe ori, ea împarte paharul cu prietena Crudu.


Delia se «încălzeşte» pe scenă


Whisky, votcă, şampanie. Delia Matache nu e pretenţioasă, dar nici ipocrită să se ascundă după deget.

„Nu sunt falsă, precum unii dintre colegii mei. Eu una recunosc că, uneori, înainte de un concert, beau puţin pentru a mă încălzi", a recunoscut blonda.

Sensual şi-a pus tărie în seringă


Am trăit s-o vedem şi pe asta. Sensuala Simona a inventat o nouă metodă de consumat alcool în club: cu seringa la purtător. Blonda a umplut instrumentul medical cu tărie, după care „şi-a injectat" prietenele. Simona şi-a pus apoi pozele pe contul de Facebook pentru ca toată lumea să-i vadă isprava.