«Cronica cârcotaşilor», blestemată? Încă un colaborator al emisiunii a murit

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Regizorul Eduardo Vasquez, unul dintre regizorii-colaboratori ai emisiunii "Cronica cârcotaşilor", a fost găsit mort, într-o cameră de hotel din Turcia. Tragedia s-a produs la trei ani de la decesul actorului Toni Tecuceanu.

UPDATE: Regizorul Eduardo Vasquez  a ajuns joi în Turcia. Potrivit P.R.-ul de la postul Prima Tv, Magda Istrate, avionul în care se afla echipa de filmare a avut întârziere. "Din câte ştim, era un om sănătos şi vesel. Nu cunoaştem dacă avea probleme de sănătate majore. După ce au luat masa, regizorul şi cei din echipă s-au retras în camerele de hotel. Lui Eduardo Vasquez i s-a făcut rău şi a făcut in infarct în cursul nopţii de joi spre vineri. A fost chemată ambulanţa, însă medicii nu au putut să mai facă nimic, decât să constate decesul", ne-a declarat Magda Istrate.

Fosta bebeluşă de la "Cronica Cârcotaşilor", Oana Ioniţă, ne-a spus că regizorul a făcut mai multe spoturi pentru emisiune, însă nu făcea parte din echipă. "Era un colaborator. Nu îl cunoşteam foarte bine. Din punct de vedere profesional, pot să spun că era un om remarcabil şi foarte dedicat meseriei", a adăugat Oana. 

Regizorul colabora cu postul Prima Tv din 2008, pentru care a realizat mai multe spoturi de promovare.

Eduardo Vasquez, în vârstă de 48 de ani, a murit în urma unui infarct, au anunţat autorităţile.

Vasquez a lucrat în 2011 cu mai mulți membri ai echipei de la "Cronica cârcotașilor", cu care a filmat câteva clipuri publicitare. El este responsabil şi pentru o parte din promo-urile postului Prima TV.

Una dintre cele mai recente producţii ale sale a fost un spot publicitar pentru produse de curăţare, cu Maria Buză şi Alexandra Velniciuc protagoniste.


Evenimentul nefericit s-a produs după ce, în 2010, actorul Toni Tecuceanu a murit la spitalul "Matei Balş", din cauza gripei porcine.


Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5