Cristina Stamate îi dă sfaturi văduvei lui Sergiu Nicolaescu în scandalul cu sora regizorului

cristina stamate.jpg

cristina stamate operatie cord deschis
Cristiana Stamate se simte bine după operaţia pe cord deschis

Actrița Cristina Stamate a fost invitată la emisiunea Happy Hour, unde a vorbit despre scandalul din familia regretatului Sergiu Nicolaescu. Acesta a sfătuit-o pe Dana Nicolaescu să o înțeleagă pe sora regizorului și să cedeze.

Cristina Stamate a spus că din punctul ei de vedere, Dana l-a iubit enorm pe Sergiu Nicolaescu și, tocmai pentru acest lucru, ar trebui să lase de la ea și să-i facă pe plac surorii acestuia.

”Sunt total neimplicată în povestea asta. Vorbesc doar ca o artistă care a admirat opera maestrului, ca un om care crede că un artist ar trebuit judecat după opera lui și nu după faptele sale. Cred foarte tare în poveștile de iubire care sfidează diferențele de vârstă și cred că tânăra și frumoasa doamnă Nicolaescu l-a iubit foarte mult pe maestru și îl iubește și acum. Tocmai de aceea, ar trebui să lase de la ea și să-i dea Iolandei ceea ce cere aceasta, chiar dacă nu e drept. Nici nu știu dacă e legal să-și moștenească fratele, dar o rog pe Dana să nu continue acest scandal”, a spus aceasta.