Cristina Spătar va învăţa să înoate o dată cu fiul ei

Cântăreaţa se împarte între familie şi carieră. Deşi gravidă în luna a patra, ea continuă să înregistreze. Şi se ocupă şi de primul ei copil, în vârstă de doi ani.

Cristina a lansat recent un nou single, „Come, Baby, Come", marca John Puzzle, iar sezonul sărbătorilor se anunţă deja a fi încărcat. Artista vrea însă ca puţinul timp liber care îi mai rămâne să fie dedicat integral familiei.

Fire sportivă, vrea să-i insufle această pasiune şi micuţului Albert. „Vreau să încerc un sport pe care să îl pot practica împreună cu fiul meu, şi astfel m-am gândit să învăţ împreună cu Albert ce înseamnă înotul, mai ales că eu nu stăpânesc foarte bine această activitate", mărturiseşte interpreta.

În alegerea ei a contat şi faptul că acest sport contribuie la o dezvoltare armonioasă: „Cred că este important să insufli copiilor dragostea de sport de cât mai tineri şi am ales înotul pentru că este benefic pentru amândoi". În viitorul apropiat, Cristina speră că va găsi un instructor care să-i înveţe pe amândoi tainele înotului.