Cristina Spătar a sărbătorit 6 ani de căsnicie! Declaraţia de dragoste pe care orice bărbat o vrea de la soţia lui

Citeste tot despre: 

Cântăreaţa Cristina Spătar a sărbătorit duminică 6 ani de la căsătorie. Soţul ei i-a făcut o surpriză cu această ocazie, însă nici vedeta nu s-a lăsat mai prejos. Cristina i-a făcut lui Alin o declaraţie de dragoste pe care orice bărbat şi-ar dori s-o audă de la soţia sa.

De când s-au căsătorit, Cristina Spătar şi Alin Ionescu au sărbătorit acest eveniment în fiecare an. Ieri, însă, au marcat data la petrecerea lui Iulian Moga, care a împlinit 28 de ani. Fiind invitați de cunoscutul regizor de videoclipuri muzicale, solista şi afaceristul au ciocnit un pahar de șampanie între ei, dar şi cu sărbătoritul şi invitaţii acestuia. Printre cei care au fost prezenţi în clubul bucureşetean, s-au numărat Antonia, Smiley, Adela popescu şi Radu Vâlcan.


Astăzi, solista a avut parte de o surpriză frumoasă. A fost trezită de soțul ei cu o sărutare și un buchet de trandafiri roșii, urmând ca în această seară să iasă împreună la restaurant pentru o cină romantică, așa cum obișnuiesc în fiecare an de ziua lor.


"Azi se împlinesc șase ani de când ne-am căsătorit !!! Vă doresc și vouă să aveți parte de o căsnicie la fel de frumoasă ca a noastră! Sunt cei mai frumoși ani din viața mea !!!...TE IUBESC, ALIN ! Îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru noi în fiecare zi, pentru că-mi arăți ce înseamnă fericirea zi de zi!", a fost cadoul Cristinei pentru Alin, pe care, de această dată a vrut să-l facă public, pe pagina ei de Facebook, în ciuda faptului că e destul de secretoasă cu viața sa privată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1