Cristina Spătar a născut o fetiţă! Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară

Cristina Spătar a născut în această dimineaţă o fetiţă. Cu toate că fericitul eveniment era programat pentru data de 25 aprilie, bebeluşul s-a cam grăbit să vină pe lume.

Atât mama, cât şi fiica se simt foarte bine. Cristina a mărturisit că ea şi soţul ei, Alin Ionescu, au ales numele fetiţei, Aida Maria.

«Vreau să o cheme Aida. Noi ne-am dorit un nume cu iniţiala «A». Va purta şi un nume de sfânt, adică Maria, numele pe care îl port şi eu. Desi fetita a venit pe lume inainte de termen, in saptamana 37, este extrem de sanatoasa si vioaie. S-a nascut la ora 07:45 de dimineata, are 2,900 kilograme si 48 de centimetri. Mi s-au rupt membranele acum doua zile si m-am prezentat la clinica, unde am fost monitorizata pana la interventia de cezariana iar cei de la clinica, in frunte cu medicul Cezara Bucur, au avut mare grija de mine. Desi a fost un eveniment neasteptat, lucrurile au decurs perfect, la fel ca la nasterea lui Albert care s-a produs in aceeasi locatie. Alin nu a asistat la nastere, preferand sa astepte in hol, dar una dintre asistente a filmat intreagul eveniment», a declarat Cristina.

Soţul cântăreţei este în culmea fericirii şi a susţine că a aşteptat 2 ani acest moment.

«Am aşteptat 2 ani copilul, îmi doream şi o fetiţă. Noi am primit-o cu mare inimă, sper ca şi Albert să fie la fel de încântat ca şi noi. Încă suntem în dilemă cu cine seamănă, cred că seamănă foarte tare şi cu Cristina, doamna doctor ne-a spus că are doar copii frumoşi, nu pot fi altefel. Sunt foarte amândouă în regulă, nu e nevoie să stea la aparate. Ne bucurăm extrem că s-a născut în săptămâna mare de Paşte, noi suntem foarte credincioşi.», a declarat Alin Ionescu, la Acces Direct.

Cristina Spătar şi fetiţa ei vor fi externate vineri din spital.

Citeşte şi: Cristina Spătar însărcinată în 8 luni şi jumătate: «Mi-e frică de naştere»

Cristina Spătar: Soţul meu nu mi-a spus nimic despre relaţia cu Bianca