Cristina Șișcanu: «Se face un an de la nunta noastră, parcă suntem împreună dintotdeauna»

CLIIMA20120612_0014_1.jpg

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu aniversează un an de căsnicie. Cei doi sunt extrem de fericiți alături de copiii prezentatorului Drept la țintă de la Kanal D.

Cu această ocazie, Cristina a ținut să transmită un mesaj pe contul de Facebook pentru bate obrazul celor care i-au hulit și au spus minciuni despre relația lor.


"Ceea ce nici paparazzi nu au văzut...Așa a început totul... Viena, aprilie 2010. Astăzi se face un an de la nunta noastră, nici nu știu când a trecut și totuși parca suntem împreună dintotdeauna...Ne-au hulit, ne-au desființat, ne-au crucificat! Dumnezeu însă le rezolvă, pas cu pas, pe toate. Avem o familie frumoasă, copiii lui Mădălin sunt cu noi, va urma și al nostru...Nici eu, nici Mădălin nu ne-am spus cu adevărat povestea. Până și ultimul mizerabil care a aruncat în noi cu pietre s-ar rușina dacă am face-o. Toți acei conspiratori mărunţi știu că au mințit, dar viața își urmează cursul și ''victoriile'' clădite pe minciuni nu vor rezista. Noi nu avem nimic de demonstrat, pur și simplu ne iubim. Iubiți-vă și fiți fericiți!", a scris Cristina Șișcanu pe Facebook.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1