Cristina Rus: «E frumos să fii măritată cu un milionar»

Cristina Rus a fost invitată luni seară în platoul emisiunii nocturne de la Kanal D, unde a vorbit despre viaţa ei de familie şi planurile de vacanţă.

După ce a apărut la petrecerea unei cunoscute reviste de la noi purtând o ţinută de peste 18.000 de euro, cântăreaţa a explicat de ce a făcut această alegere vestimentară.

"E important să arăţi bine la un eveniment pe care îl respecţi. Le mulţumesc celor care m-au ajutat să arăt aşa, nu le-am dat bani pentru ajutor. Cerceii au costat 16.000 de euro", a povestit aceasta.

Cristina a afirmat că are multe beneficii de pe urma statutului său de soţie de milionar, dar că nu face uz exagerat de banii pe care îi are soţul ei.

"E bine că soţul e milionar, dar unde dragoste nu e nimic nu e. Să nu fim ipocriţi, banii te întreţin. Trebuie să ai valoarea banului în viaţă. 10 ani am muncit şi am alergat, este o pasiune şi un job a fi artistă. Există şi un risc, ca în cazul Alexandrei Stan. Eu mă folosesc de bani ca orice om normal. Am aceeaşi maşină de aproape 4 ani şi o conduc cu plăcere. Nu exagerăm cu nimic", a declarat aceasta.

Vedeta a mărturisit că nu şi-a făcut încă planuri de vacanţă, dar cu siguranţă va merge în Grecia, alături de soţul ei şi fiul lor, Dragoş.

"Încă nu ne-am plănuit o vacanţă pentru că eu am mai multe proiecte pe vară. Iubesc Grecia, am fost în Mykonos şi îmi place la nebunie. Am fost de multe ori acolo, am fost şi cu familii acolo", a spus aceasta.