Cotabiţă şi-a tras costum antitranspiraţie, de 1.500 de euro

Citeste tot despre: 

Gabriel Cotabiţă poate răsufla uşurat, căci şi-a găsit, după 40 de ani de activitate muzicală, leacul. Îmbrăcat în costumul-minune, croit de Alexandru Ciucu, el va putea susţine concerte, fără să se mai facă glume pe seama transpiraţiei abundente.

Citeşte şi:

Cotabiţă are un deget bun la toate!

Gabriel Cotabiţă luptă pentru drepturile femeilor! Află cum!

Bianca: «Cotabiţă are probleme cu capu'! Este un frustrat»

Gabriel Cotabiţă (55 de ani) e fără doar şi poate unul dintre cei mai iubiţi cântăreţi autohtoni. Ca orice artist, după câteva ore de spectacol, Cotabiţă se confruntă pe scenă cu oboseala, cu căldura şi bineînţeles cu transpiraţia, simţindu-se de parcă ar fi într-o saună.

Bunul său prieten, designerul Casei Regale Alexandru Ciucu, i-a sărit în ajutor pentru a-l scăpa de aceste neplăceri. El i-a făcut cadou un costum în valoare de 1.500 de euro, care îl ajută să nu mai simtă atât de tare căldura din sala de spectacol şi să se poată relaxa.

Purtând semnătura Ermenegildo Zegna, acest material, comandat şi croit cu grijă de Ciucu, e ultimul răcnet.

„Costumul este făcut din lână australiană, tratată chimic, precum îmbrăcămintea astronauţilor, şi ajută corpul să respire. Materialul reflectă razele soarelui şi împiedică pătrunderea căldurii. Astfel, dacă în sală sunt 35 de grade, Gabriel se va simţi ca la 25 de grade. Îl apreciez foarte mult ca artist şi îmi este prieten, aşa că mi-am dat silinţa să-l ajut", a declarat Alexandru Ciucu, în exclusivitate pentru Click!

Gabriel Cotabiţă a îmbrăcat pentru prima oară ţinuta cu pricina aseară, la Palatul Copiilor, unde a susţinut un concert în onoarea femeilor de pretutindeni, intitulat sugestiv „Cât de frumoasă eşti!".

Artistul s-a simţit excelent, căci nu a mai transpirat. „Îi mulţumesc lui Alexandru pentru acest cadou şi îi sunt recunoscător. M-am simţit extraordinar, mai bine ca niciodată", ne-a spus Cotabiţă.

Artistul a fost desemnat ieri vector de imagine al proiectului social „Femeia Contează", organizat de asociaţia Colfasa şi susţinut de Uniunea Europeană.

Proiectul încearcă să elimine discriminarea femeilor pe piaţa muncii din România.

„Chiar dacă e greu de acceptat, femeile continuă să fie victime ale discriminării. Acest lucru se explică prin conservarea stereotipurilor privind rolul femeii în societate. Astfel, femeile au salarii mai mici decât cele ale bărbaţilor, întâlnesc numeroase obstacole în ascensiunea lor profesională, iar uneori sunt obiectul hărţuirii sexuale sau psihologice la locul de muncă", spune Cotabiţă.

Ciucu: «Materialul are efect de răcire»

Alexandru Ciucu este unicul importator al acestui material în România şi speră să dea lovitura pe piaţa costumelor de vară.

"Costumele negre au fost eliminate de bărbaţi din garderoba de vară pentru că atrag căldura. Materialul "Cool Efect" (efect de răcire), inventat de cei de la Ermenegildo Zegna, elimină definitiv această problemă, căci reflectă lumina şi căldura asemenea unui costum alb", a declarat Alexandru Ciucu, în exclusivitate pentru Click!