Cotabiţă, nici costumul antitranspiraţie nu te-a ajutat!

Citeste tot despre: 

Gabriel Cotabiţă a crezut că l-a prins pe Dumnezeu de un picior, când Alexandru Ciucu i-a dăruit un costum antitranspiraţie. În plus, solistul şi-a cumpărat şi o cremă specială pentru faţă. Din păcate, cu tot arsenalul din dotare, solistul tot a ieşit, cu hainele ude, de pe scenă.

Citeşte şi:

Cotabiţă şi-a tras costum antitranspiraţie, de 1.500 de euro

Cotabiţă are un deget bun la toate!

Gabriel Cotabiţă luptă pentru drepturile femeilor! Află cum!

Bianca: «Cotabiţă are probleme cu capu'! Este un frustrat»

Gabriel Cotabiţă se confruntă de zeci de ani cu transpiraţia abundentă, în timpul spectacolelor. De-a lungul timpului, a încercat tot felul de leacuri, chiar şi băbeşti, însă fără rezultate semnificative.

Zilele trecute, designerul Alexandru Ciucu s-a gândit să îi sară în ajutor, astfel că i-a dăruit un costum special, făcut dintr-un material revoluţionar ( lână australiană tratată chimic asemenea costumelor astronauţilor, ce reflectă lumina şi căldura).

Plin de speranţă, Gabriel a urcat miercuri pe scena Palatului Copiilor, îmbrăcat în această ţinută. Ce-i drept, s-a simţit mai fresh, însă nici măcar acest artificiu nu a fost suficient pentru a ţine în frâu transpiraţia.

„Când Alexandru mi-a spus că o să-mi fie cu 10 grade mai răcoare, nu am crezut că este posibil. Acum, că mi-am dat haina jos, realizez că a avut dreptate. Leşin de cald fără ea pe mine", a spus artistul.

Cotabiţă este de-a dreptul disperat, fiindcă nici măcar crema pe care i-a dăruit-o un grec nu s-a dovedit utilă: „Un domn grec mi-a recomandat o cremă, care ar fi trebuit să mă ajute. Se pare că mi-am dat degeaba cu ea pe faţă, că nu e nici măcar o diferenţă. Şi acum mă mai şi ustură ochii de la ea", a mai spus el.

Gabriel a consumat zeci de şerveţele şi a băut aproape 2 litri de apă, ieşind, la final, de pe scenă, epuizat fizic, de parcă fusese la saună.