Cornelia Catanga, scandal cu restul comunităţii rome: «Vrem să o excludem»

Comportamentul Corneliei Catanga i-a deranjat pe liderii comunităţii rome care nu sunt de acord cu apariţiile ei în public. Invitat la emisiunea "Un show păcătos", fiul mamei Omida, Viorel Motoi a atenţionat-o pe cântăreaţă că poate fi chiar exclusă din etnie. 

Motoi a explicat că nu i se pare normal ca o femeie de vârsta ei să îşi arate fundul la televizor şi că e un exemplu negativ pentru fetele tinere. Mai mult, bărbatul spune că etnia încearcă să păstreze nişte valori, pe care

"De 20 de ani, Catanga a ridicat etnia în vârful piramidei. Dar mi-e penibil să mă uit la ea. Dacă ea e idolul a mii de fete tinere, în această situaţie, pentru noi e un exemplu negativ. Noi ne păstram identitatea. I se vede fundul, totul e frumos, dar este şi indecent. Aşa trebuie să apară o doamnă la vârsta ei?", a explicat Motoi. 

CLIIMA20130902_0183_1.jpg

Catanga (capturi «Un show păcătos»)

Fiul mamei Omida spune chiar că ea riscă să fie dată afară din etnie prin vot, lucru care o va afecta pe plan profesional, pentru că nu va mai fi chemată la nunţi şi botezuri.

"Catanga nu mai aparţine ei şi familiei ei, aparţine acestui public care o vede. Cât reprezintă o etnie, trebuie să fie atentă. Dacă va continua cu atitudinea asta atât de libertină, vom ajunge la o discuţie, putem să o excludem din comunitate. O să o afecteze asta pe plan financiar, nu o să mai aibă nunţi şi botezuri", a completat Motoi.

Catanga a intervenit şi a spus că nu se supune legilor ţigăneşti. În plus, ea nu umblă în ţinute indecente, iar momentul când şi-a arătat fundul la televizor a fost o greşeală, făcea o piruetă şi i s-a ridicat fusta.

CLIIMA20130902_0185_1.jpg

Catanga (capturi «Un show păcătos»)

"Eu nu mă supun acestor legi, nu mai suntem în epoca de piatră. Dar mi-a părut rău că domnul Viorel mi-a spus că mă bagă la izolare. Şi a fost o greşeală, nu am vrut să îmi arat fundul, s-a ridicat fusta", s-a apărat Catanga.