Corina vrea măritiş de dragul copilului

CLIIMA20120509_0094_1.jpg

Solista spune că proiectele muzicale i-au ocupat tot timpul, de aceea nu s-a căsătorit
Citeste tot despre: 

Îl cunoaşte pe Nelu Bud de 16 ani, împreună au un băiat de 3 ani şi jumătate, însă, până acum, cântăreaţa Corina nu a făcut nici un fel de act cu iubitul ei. Acum, solista vrea totuşi să meargă la starea civilă, pentru ca fiul ei să nu mai fie mereu întrebat de ce nu poartă acelaşi nume de familie cu ambii părinţi.

Din cauza carierei muzicale, Corina nu a putut să organizeze un eveniment atât de mare cum este o nuntă. Solista se iubeşte de foarte mult timp cu Nelu Bud, un om de afaceri din Satu Mare, oraşul ei natal.

Cei doi sunt de nedespărţit şi niciodată nu şi-au pus problema oficializării relaţiei, pentru că reprezintă o familie unită, mai ales de când sunt şi părinţii lui Robin.

Cântăreaţa şi iubitul ei au un băieţel, Robin (3 ani şi jumătate)


Dar băieţelul lor a mai crescut şi merge la grădiniţă, iar Corina şi Nelu se confruntă acum cu întrebările micuţului în ceea ce priveşte numele de familie. Acesta e singurul motiv pentru care Corina şi Nelu îşi pun problema căsătoriei. La cununia religioasă nu se gândesc deocamdată, dar au început să-şi facă planuri pentru cununia civilă, pe care vor să o organizeze chiar în această vară.

„Vom urma toate aceste reguli, doar pentru Robin, deoarece contează să ştie că părinţii lui poartă acelaşi nume de familie. În curând va avea loc şi acest moment, mai precis în vară", a declarat Corina, pentru Click!

Numele de fată al Corinei este Ciorbă şi multă vreme artista a fost tachinată pe seama asta. Aşadar, Corina se recomandă peste tot cu numele de familie al iubitului, Bud, chiar dacă în actul de identitate încă nu şi l-a însuşit.