Cori Grămescu, făcută praf de o brunetă celebră: «Boşoroagă răsuflată»

Andreea Podărescu a sărit la gâtul antrenoarei de fitness feminine Cori Grămescu, căreia îi aruncă vorbe grele. Fotomodelul o acuză pe antrenoare că, deşi susţine că este natural, aceasta ar avea nenumărate intervenţii chirurgicale.

Andreea Podărescu s-a simţit deranjată de comentariile lui Cori Grămescu şi a ţinut să-I răspundă pe măsură. Fotomodelul a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care le-o prezintă prietenilor ei virtuali pe Cori Grămescu într-o lumină nu foarte pozitivă.

"Dragi prieteni ..ce faceti?:) eu m am gandit sa va fac si voua cunostiinta cu o duduie pe nume COri cacagramescu..o preafrumoasa si o preadesteapta individa..care ne judeca pe toate ..in special pe mn..eu..botoxata si operata..pai mai "eminenta cenusie" tu ..operata din cap pana n picioare tot acelasi rol in filmele horror il primesti.bosoroaga rasuflata....acem extensii..pai tu dupa ce ti ai ars paduricea nu mai ai nici de ce sa prinzi aceste extensii..daca esti asa
"Scolita" de ce nu vb despre " performantele" tale cand te prezinti intr o emisiune! ? Si timp de 20 min imi pronunti numele? Cine esti tu sa mi aduci jigniri ..femeie de moravuri usoare ce esti?! O tu preafrumoasa si indubitabila desteptaciune..cobori in jos..jos de tot ...si nu uita data viitoare sa acoperi toate oglinjoarele ..nu de alta dar ai face risipa de ele:) si vezi ti de viata ta tumultoasa inainte sa faci afirmatii despre mine prin enisiuni...pana una alta nu eu m am trezit dis de dimineata pt a vbii despre o superbita iesita din comun cum esti tu " dulceata" .p.s: cobori in jos ..jos de tot..si ramai acolo...ca stiu ca ti place foarte tare:) semnat chiar eu..ANDREEA PODARESCU♥"
, a scris aceasta pe o reţea de socializare.


Atacul Andreei la adresa lui Cori Grămescu nu s-a oprit aici. Într-un interviu acordat emisiunii "Poveştiri adevărate", bruneta a încercat să se apere şi să-şi explice acţiunea de pe internet.

"Eu am muncit foarte mult în viaţa mea şi nu sunt chiar tufă de Veneţia aşa cum a spus Cori Grămescu. Am şi eu o facultate şi am făcut şi o şcoală de modeling. Am terminat Facultatea de Drept, dar pentru moment cred că nu mă reprezintă. Mă atrage mai mult lumea televiziunii. Nu-mi doresc să mă întâlnesc această individă, dar mi-am împărtăşit părerea cu prietenii mei virtuali. Grămescu ar trebui să se gândească la faptul că nici ea nu a arătat la fel de bine înainte", a spus Andreea Podărescu pentru "Poveştiri adevărate".


CLIIMA20140121_0136_1.jpg

Andreea Podarescu

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1