Copiii vedetelor dau bine în reclame

De câţiva ani încoace, din ce în ce mai mult firme apelează la familiile vedetelor, pentru a-şi promova produsele.

Aşa se face că, deşi şi-au ascuns copiii de ochii curioşilor şi au refuzat să fie fotografiaţi, unele VIP-uri acceptă, contra cost, să apară cu copiii la televizor. Este şi cazul Mihaelei Rădulescu, Nadiei Comăneci, Ancăi Ţurcaşiu sau a lui Răzvan Lucescu sau Leonard Doroftei. Toţi aceştia, dar şi mulţi alţii, ne spun ce e bine să mâncăm, cu ce să ne îmbrăcăm sau cu ce companie de telefonie să ne facem contract.

Leonard Doroftei şi familia consumă «Actimel»


Leonard Dorin Doroftei (42 de ani) se poate declara un om împlinit. După o carieră de succes în ring, „Moşul" este preşedintele Federaţiei Române de Box şi are o familie de vis. De 19 ani este căsătorit cu Monica (37 de ani) şi au împreună 3 copii: Adi (18 ani), Alex (15 ani) şi Vanessa (9 ani). În vara anului 2007, familia Doroftei a putut fi admirată în reclama la „Actimel", un produs Danone.

„E o reclamă despre care am crezut că ajută. Nu am făcut reclamă la prostii, ci la lucruri în care credem", a declarat Doroftei pentru Click!.

Anca Ţurcaşiu îşi trimite băiatul în «TabăRama»


Actriţa Anca Ţurcaşiu (42 de ani) este foarte apreciată pentru silueta ei neschimbată de-a lungul timpului. Aceasta arată impecabil, deşi nu mai are 20 de ani şi a dat naştere unui copil.

Radu, băiatul artistei în vârstă de aproape 14 ani a acceptat propunerea de a colabora cu mama lui pe platourile de filmare. În 2010, cei doi au jucat într-un spot publicitar pentru margarina "Rama". În reclamă, Anca Ţurcaşiu îşi trimite băiatul în "Tabărama", o tabără oferită ca premiu de Unilever, prin tragere la sorţi, copiilor care consumă vestita margarină.


Fiul Mihaelei Rădulescu este imaginea «Picioru' Gras»


De când a devenit mamă, priorităţile Mihaelei Rădulescu (43 de ani) s-au schimbat radical. Vedeta şi-a dedicat cea mai mare parte din timp fiului ei Ayan (8 ani), aşa că afacerile vedetei s-au conturat tot în jurul acestuia.

Inspirată de necesităţile micuţului, în anul 2009, aceasta a lansat "Picioru' Gras", un brand de haine pentru copii, în parteneriat cu designerul Dana Budeanu. Aşa cum era şi firesc, Ayan a devenit imaginea firmei, pozând în mai toate materialele de promovare, singur sau alături de mama lui. Până şi pagina de web a firmei este realizată pe un domeniu ce îi poartă numele, ayan.com.ro.


Dana Nălbaru promovează benzinăriile MOL alături de familie


Dana Nălbaru (36 de ani) şi Dragoş Bucur (35 de ani) s-au căsătorit în vara anului 2005, iar la începutul lui 2007 au devenit părinţii ueni fetiţe, pe care au botezat-o Sofia. Deşi nu s-a zbătut niciodată pentru publicitate, în decembrie 2011, artista a acceptat propunerea de reclamă a lanţului de benzinării MOL.

Alături de soţul ei şi de micuţa Sofia care avea 4 ani, Dana a apărut în afişele publicitare care promovau Campania MOL privind bijuteriile H.L. JEWEL cu componente de cristal SWAROVSKI ELEMENTS, oferite cu 70% reducere pentru clienţii benzinăriei.

Nadia Comăneci mănâncă «Rama» alături de Dylan


Zeiţa de la Montreal a fost întotdeauna un exemplu pentru multe femei. La cei 51 de ani pe care îi are, Nadia Comăneci arată impecabil şi asta se datorează anilor de sport de performanţă, dar şi stilului sănătos de viaţă.

Acesta a fost şi motivul pentru care compania Unilever i-a propus la începutul anului 2010 să promoveze margarina "Rama". În reclamă apare şi Dylan, fiul de 6 ani al Nadiei. "Aleg ce e mai bun pentru băiatul meu. De aceea, la micul dejun, oriunde ne-am afla, aleg Rama", spunea Nadia în spotul publicitar.

Răzvan Simion şi fetiţa lui joacă în reclama «Vodafone»


Răzvan Simion (32 de ani), prezentatorul matinalului de la Antena 1, "Neatza cu Răzvan şi Dani" este foarte mândru de copii lui, Ianca Dariana (9 ani) şi Tudor- Ştefan (4 ani). În 2009, când avea doar 5 ani, micuţa Ianca a apărut alături de tatăl său într-una din reclamele pentru compania de telefonie mobilă „Vodafone".


Aceasta îl sună pe tatăl ei să îl întrebe ce înseamnă cuvântul „piţipoancă", iar Răzvan îi răspunde că este o pasăre, după care fetiţa îşi sună bunicul. Ianca a rămas celebră pentru replica: „Bunicule, tu ai piţipoance la tine în curte".

Simona Bălănescu şi fiul ei sunt deja la a doua reclamă împreună


Prezentatoarea tv Simona Bălănescu (40 de ani) este mama lui Marc, un băieţel în vârstă de cinci ani. Încă de la naştere, între ei s-a creat o relaţie specială, Simona fiind foarte fericită în postura de mamă.

Pentru că se înţeleg atât de bine, cei doi au acceptat să joace împreună în reclame TV, nu una, ci două la număr. Prima, cea pentru Gerovital Plant a fost realizată în august 2010. La aproape un an distanţă, în martie 211, Simona şi Marc au promovat Colonhelp junior, un produs marca Zenyth Pharmaceuticals, varinta pentru copii a Colonhelp, căruia vedeta i-a făcut reclamă încă de la lansarea sa pe piaţă.

Răzvan Lucescu şi copii lui pregătesc budincă pentru mama


Fostul antrenor al Rapidului, Răzvan Lucescu (44 de ani), actual antrenor al echipei arabe El Jaish a avut succes şi în viaţa de familie. De aproape 23 de ani este căsătorit cu Ana şi au ­împreună doi copii, Mary Lou (21 de ani) şi Matei (19 ani). În primăvara anului 2009, Lucescu a făcut reclamă la Danette, budinca marca Danone. În spotul publicitar, acesta a apărut alături de copii lui, preparând budincă pentru mama, Ana ­Lucescu jucându-şi propriul rol. "Gustă această delicatesă", o îmbia Răzvan pe soţia lui.ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1