Codruţa, sora Mălinei Olinescu: «Ştiu că ea nu s-a sinucis»

Mama și sora Mălinei Olinescu au venit în platoul emisiunii Acces Direct unde au vorbit despre moartea artistei. Cele două cer dreptate și vor o înmormântare creștinească pentru cântăreață.

Codruța, sora Mălinei spune că aceasta nu s-a sinucis pentru că nu a avut curaj, ea vroia doar atenție: "Mălina vroia să-i fie dată mai multă atenție. Ea nu s-a sinucis. Nu avea curajul acesta s-o facă. Cred că vroia să-l înduplece pe Sebi. Vreau ca Mălina să aibă o slujbă normală. Ea era o persoană credincioasă. Avea o problemă mai veche. Nu mai putea să doarmă și cred că a luat mai multe pastile de somn. Nu am niciun fel de întrebare. Eu știu că Mălina nu s-a sinucis".

Doina Spătaru, mama Măline Olinescu a adăugat: "Sunt niște lucruri care nu se leagă. În legătură cu iubitul ei, Sebi, Mălina niciodată nu mi-a spus că a lovit-o, dar că i-a spus vorbe grele. Sebi a venit la ora 2.00 și a văzut-o pe Mălina. Părinții lui au venit mai devreme la capelă. Eu nu cred că ceea ce se întâmplă este real. Mare noroc am că o mai am pe Codruţa. După înmormântarea Mălinei nu se ştie dacă o să mă mai găsiţi".

«Nu trebuia să fie tratată doar cu un medicamente»

Parapsiholog Lidia Fecioru a declarat în cadrul emisiunii Acces Direct: "Depresiv-anxioșii au un fel de dublă personalitate. Nu trebuia să fie tratată doar cu un medicamente. Avea nevoie de iubire și atenție. Îi trebuia și un psiholog, nu doar un psihiatru. Iubitul ei este vinovatul moral pentru moartea Mălinei."

Citește și: Iubitul Mălinei Olinescu se apără: «Nu ar fi stat cu un monstru! Nu am bătut-o!»