Cleopatra Stratan: «Înainte să urc pe scenă spun întotdeauna "Tatăl Nostru"»

CLIIMA20091223_0057_1.jpg

Urmăreşte joi, 24 decembrie, la 19.15, pe TVR 2

Cleopatra, fiica lui Pavel Stratan, se poate mândri, la cei 10 ani săi, cu 6 intrări în Cartea Recordurilor şi cu o activitate muzicală de invidiat.

De la lansarea piesei Ghiţă, acum şapte ani, fetiţa a devenit o adevărată emblemă a muzicii pentru copii, fiind acum foarte conştientă de responsabilitatea pe care o are în faţa fanilor ei.

"Când începi să faci lucrurile de unul singur, simţi că ai cu totul altă responsabilitate", a declarat ea pentru jurnalul.ro, referindu-se la faptul că, de câţiva ani, îşi compune melodiile singură.

Micuţa solistă mărturiseşte că, înainte de fiecare concert, şi-a făcut un obicei din a spune, în şoaptă, o rugăciune. "O dată cu vârsta cred că şi emoţiile cresc. Nu sunt superstitioasă, dar întotdeauna înainte de-a urca pe scenă spun în şoapta rugăciunea Tatăl Nostru”, a povestit Cleopatra.

De la lansarea păpuşii Cleopatra Stratan, cântăreaţa a început să fie "curtată" de mai multe magazine cu produse pentru copii, iar în curând, în România, se vor deschide centre speciale unde puştii vor avea activităţi recreative. Acesta vor purta, evident, numele fiicei lui Cleopatra Stratan.

"In România se vor deschide mai multe magazine cu imaginea mea. De fapt, ele vor fi totodată şi ateliere unde copiii vor putea petrece timpul liber confecţionând diverse obiecte din mărgeluţe, plastilină, creioane colorate sau acuarele. Mi-am dorit de mică acest lucru. Cred că aş putea sta săptămani, luni întregi pentru a crea brăţări, jucării pentru copii sau pentru a desena vestimentaţii pentru fetiţe şi prinţese", a mai spus Cleopatra.