Cleopatra, de cinci ori în Cartea Recordurilor!

Citeste tot despre: 

Fetiţa simpatică, îmbrăcată în rochiţă cu buline şi care trăgea un geamantan imens după ea, în videoclipul piesei „Ghiţă" le-a luat faţa tuturor artiştilor români şi se laudă cu cinci recorduri mondiale.

Cleopatra Stratan a debutat în show-biz la vârsta de trei ani şi a rupt gura târgului cu spectacolul live de două ore, pe care l-a susţinut la Teatrul Nottara, în faţa a o mie de spectatori.

Performanţele micuţei născute în octombrie 2002 nu au fost trecute cu vederea nici de reprezentanţii de seamă ai show-biz-ului mondial, astfel că numele fiicei lui Stratan apare de cinci ori în Cartea Recordurilor.

Cleopatra se laudă cu următoarele suprema­­ţii: cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album, cea mai tânără interpretă într-un concert live, cea mai bine plătită tânără artistă (10.000 de euro pentru o singură melodie, bani donaţi în scopuri caritabile), cel mai tânăr solist care a primit 3 premii MTV şi cea mai tânără solistă care a înregistrat un hit naţional (piesa „Ghiţă" fiind situată pe locul 1 în topul radiourilor).

În fiecare zi, de luni până vineri, până pe 11 decembrie, împreună cu simpaticii "Cârco­­taşi" de la Kiss FM, Şerban şi Mihai, îţi vom propune câte zece melodii din care vor fi alese, pentru marea finală, cele mai votate două.

Click! aici si alege melodia preferata pentru TOP 20.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1