Clejanii au luat cina lângă un şantier

Ioniţă este cel mai norocos bărbat din lume: s-a pricopsit cu cea mai talentată femeie din comuna Clejani, iar acest lucru îi este amintit în permanenţă de  Viorica, nu care cumva să uite!

Astfel, când lăutarul vrea să-i arate cât o preţuieşte, o scoate pe artistă la cină... lângă şantier.

Pentru că agenda pe vara aceasta este plină de cântări pe la nunţi, cumetrii şi alte evenimente programate în Capitală, Ioniţă şi Viorica de la Clejani nu au cum să plece prea curând într-o vacanţă.

Dăţile trecute se lăfăiau prin străinătate, acum doar odraslele lor s-au distrat ba la munte, ba la mare, iar părinţii lor şi-au scos pârleala cum au putut.

Viorica şi Ioniţă înfulecau de parcă ar fi venit după front, nu de-acasă!

Spre exemplu, zilele trecute, Viorica şi-a pus soţul să o cinstească la restaurant cu o cină romantică, la lumina lunii.

Fotoreporterii Click!, i-au surprins pe celebrii artişti de la Clejani, în timp ce se răsfăţau la restaurantul "Doina", situat în centrul Capitalei, pe Kiseleff.

Viciul nevestei nu pare să-l deranjeze pe Ioniţă

Şantierul din faţa localului a stricat decorul, însă nu şi pofta de mâncare a celor doi clienţi flămânzi.

După un ospăţ regesc în care Viorica şi-a desfătat simţurile cu ciorbă, friptură şi desert, aceasta şi-a aprins o ţigară ca să completeze meniul de 400 de lei.

Artista îşi permite să se scarpine în cap, cu ţigara între degete

La masă li s-a alăturat şi un prieten care a schimbat câteva cuvinte cu Ioniţă, iar Viorica aproba plictistă discuţia, doar gesticulând.

Chelnerul ascultă dorinţele culinare ale clientei speciale

După aproximativ o oră, cei doi artişti au plecat spre casă ca doi romantici incurabili.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1