Claudia Pavel: «Laptele înseamnă cancer, celulită, grăsime» - VIDEO

Claudia Pavel, fosta Cream, a vorbit într-un interviu despre felul în care a reuşit să săbească atât de mult, 15 kilograme în 3 luni, lucru care a adus-o în atenţia tabloidelor din România, având în vedere că vedeta renegă dietele promovate de nutriţionişti.

Claudia a declarat că lucrurl care a ajutat-o cel mai mult a fost că a renunţat să mai consume carne şi lactate, reuşind astfel "să se dezumfle" şi să elimine din corp toate lucrurile nocive.

"Toată viaţă am fost slabă, am fost pasionată de sport, întotdeauna mi-am dorit să arăt bine, nu numai datorită business-ului în care sunt, ci doar pentru faptul că sunt fată. Cu toate ne dorim să fim perfecte"
a declarat Claudia Pavel la videochat-ul Perfecte.ro.
 
"Din cauza neştiinţei, a lipsei de informaţii, când eram mai mică am făcut tot felul de greşeli. M-am înfometat, am mâncat prostii, am ţinut dietă cu ciorbă de varză şi toate tâmpeniile de care am auzit că sunt eficiente. Din cauza acestor greşeli m-am frustrat şi la un moment dat, acum vreo doi ani de zile, am cam luat-o razna cu mâncarea.

Având un program dezordonat, am mâncat la ore nepotrivite, am mâncat lucruri care nu trebuiau mâncate foarte des şi în felul acesta am reuşit să mă îngraş, din păcate,” a completat ea. Am fost o bună perioadă destul de durdulie, după care m-am hotărât să fac ceva în sensul ăsta.

Eu dintotdeauna mi-am dorit să renunţ la carne, pentru că iubesc foarte mult animalele. Am renunţat şi la lactate, pentru că în general nu trebuie să mâncăm lapte decât până la 7 ani, pentru că doar până atunci avem o enzimă în stomac, care digera laptele. Laptele înseamnă cancer, celulită şi grăsime. Deci nu e bun" a declarat vedeta.

VIDEO