Ciobanu: «Fac circ dacă nu-mi daţi 10 milioane»

Citeste tot despre: 

Prima ediţie a Festivalului de la Mangalia s-a încheiat reuşit, deşi a stat sub semnul crizei. Totuşi, ultima seară a evenimentului a fost „piperată" cu un scandal, care a avut-o ca protagonistă pe respectabila Maria Ciobanu.

Citeşte şi:

Maria Ciobanu a dus flori la biserică după naşterea nepoatei!

Maria Ciobanu şi-a mutat copiii în vilă de 500.000 de euro

Ionuţ Dolănescu a primit de Paşti o casă - VIDEO

Duminică, ultima zi a Festivalului de la Mangalia, a fost dedicată iubitorilor de muzică populară, iar pe scenă, printre alţi mari artişti, a urcat şi binecunoscuta interpretă Maria Ciobanu.

Vedeta a cântat două melodii, apoi s-a îndreptat val-vârtej în culise, spre biroul organizatorilor, acolo unde artiştilor li se deconta transportul şi cazarea. Surpriză însă!

Văzând că nu primeşte onorariu pentru prestaţia de pe scenă, Maria Ciobanu „a luat foc" şi a început să urle după bani ca din gură de şarpe, deşi în primă instanţă acceptase să cânte gratis.

Vezi şi:

Dragoş
Dolănescu: «Nu împart coliva lui tata cu Ionuţ»
Maria
Ciobanu i-a luat casă lui Ionuţ de ziua lui
Maria
Dolănescu: «Maria Ciobanu nu m-a avut niciodată la inimă»
Maria
Ciobanu şi-a bârfit fosta noră la botez!

De altfel, aşa a fost convenţia organizatorilor cu toţi artiştii, ţinând cont că anul acesta a fost buget de criză. Nervoasă, Maria Ciobanu le-a reamintit tuturor că este o mare artistă şi că ea percepe un onorariu de 1.000 de euro pe cântare.

Degeaba au încercat organizatorii să o liniştească şi să îi explice că aceasta a fost înţelegerea de la bun început, căci mama lui Ionuţ Dolănescu nu s-a lăsat deloc înduplecată: „Fac circ dacă nu-mi daţi măcar 10 milioane, că doar nu am venit gratis aici. Dacă aş fi cântat în altă parte, aş fi câştigat bani frumoşi", a răbufnit ea.

După câteva minute, Maria Ciobanu a plecat tunând şi fulgerând, bombănând întruna că nu a fost remunerată. Dacă anul trecut, artiştii au primit onorarii grase pentru a cânta, anul acesta, din cauza crizei financiare, primarul oraşului Mangalia, Claudiu Tusac, a chemat doar artiştii dispuşi să cânte gratis, în ideea de a duce tradiţia festivalului mai departe.

Din păcate, mulţi dintre ei au refuzat invitaţia, deranjaţi că nu primesc miile de euro cu care au fost obişnuiţi.