Celia se pregăteşte de nuntă: «Sunt foarte stresată»

CLIIMA20120511_0006_1.jpg

Celia (foto:Facebook)

Mai e foarte puţin şi cântăreaţa Celia va îmbrăca rochia de mireasă. Aceasta a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă, şi-a luat rochia de mireasă şi verighetele, dar nu a stabilit încă meniul.

Artista a stat de vorbă cu reporterul ACASĂ TV, căruia i-a mărturisit că este foarte stresată cu privire la evenimentul care se apropie şi că îşi doreşte din tot sufletul ca nunta să iasă aşa cum a visat dintotdeauna.

Celia şi Ardeli s-au căsătorit civil în Australia, iar acum se pregătesc de cununia religioasă

CLIIMA20130508_0019_1.jpg

Celia şi Ardeli

"Sunt foarte stresată cu minunatul eveniment pe care îl aştept cu tot sufletul. Va fi ceva finuţ, care să ne caracterizeze pe noi şi iubirea noastră. Rochia mea de mireasă va fi modelul prinţesă, finuţă şi foarte feminină. Este alb curat, dar nu e nimic exagerat. Ne-am luat şi verighetele, dar am respectat tradiţia de la el, din Australia. Adică nu avem verighete la fel. A lui este masculină, iar a mea este foarte subţire şi finuţă. Petrecea va avea loc la un conac foarte drăguţ de pe meleagurile natale, de la Deva", a spus aceasta.

Chiar dacă nu mai e mult până în ziua nunţii şi meniul nu este încă stabilit, Celia mai are de aşteptat până va putea hotărî ce vor mânca invitaţii, pentru că Ardeli, soţul ei, este plecat în Ibiza, unde are parte de petrecerea burlacilor.

"Ardeli este plecat în Ibiza, este cu băieţii la petrecerea burlacilor. Când se va întoarce, vom hotărî împreună meniul, pentru că nu pot lua această decizie de una singură. Eu sunt balanţă şi îmi va fi foarte greu să mă hotărăsc asupra a ceva anume", a declarat aceasta.