Cele mai senzuale actriţe goale în filmele româneşti

Citeste tot despre: 

Avem un regizor excelent, un buget considerabil, actori de clasă. Ce mai trebuie pentru a da lovitura? Un fund bombat, o pereche de silicoane şi o scenă de amor. Jojo a fost as-ul din mâneca lui Sergiu Nicolaescu pentru filmul "Poker", însă specialiştii în erotism nu par foarte încântaţi de alegere.

Maestrul Sergiu Nicolaescu a reuşit imposibilul şi a dezbrăcat-o pe Cătălina Ionescu (29 de ani), alias Jojo, la zece ani după pictorialul „Playboy".

Rezultatul este spectaculos, actriţa afişând un trup lucrat, armonios, dar nu foarte senzual, după opinia specialiştilor din industria porno.

Producătorul şi regizorul Zoltan Nagy (Belami, Goldengate-ro.com) o sfătuieşte să renunţe la scenele erotice, pentru că, pur şi simplu, nu e făcută pentru asta.

„După părerea mea, folosirea lui Jojo poate fi o strategie de marketing, pentru că una peste alta, Jojo este deja arhicunoscută din apariţiile ei la Divertis şi este greu să ţi-o imaginezi în altă postură. Dacă vorbim despre latura de senzualitate, feminitate, voluptate, atunci ipoteza cu Jojo a murit din start. Vorbind ca între bărbaţi, Jojo nu este o femeie senzuală, voluptuoasă, plăcută, care să degaje multă feminitate. Este prea slabă, siliconată, osoasă, cu multă fibră, muşchi, are un corp prea lucrat. O ajută însă machiajul! Încă ceva: părul scurt este un dezavantaj, dar sunt bărbaţi care preferă femeile slabe, fără rotunjimi, cu sâni mici, tatuaje, asta e", a concluzionat Zoltan Nagy.

Comedia „Poker" va avea premiera în cinematografe pe 9 aprilie.

Mai citeşte:

Soacra Alexandrei Dinu, goală în filme - VIDEO

Iată cele mai sexy nuduri de vedete din 2009 VIDEO

Primele nuduri din istoria Spaniei FOTO

Fosta iubită a lui Fabbiani s-a dezbrăcat în direct la TV - VIDEO

Locul 1- Mirela Zeţa (“Restul e tăcere”). Este naturală, experimentată și feminină

Locul 2- Ileana Lazariuc (“Supravieţuitorul”). Are părul lung , este temperamentală şi nu a făcut abuz de apariţii tv

Mirela Zeţa este avantajată de sânii naturali și de atitudine

Frumoasa brunetă de la „Mondenii" este actriţă cu acte în regulă, iar asta a ajutat-o să joace excelent scena nud din filmul lui Nae Caranfil, „Restul e tăcere".

Specialistul a apreciat naturaleţea, atitudinea şi feminitatea Mirelei Zeţa, care, în film, este muză pentru un pictor.

Memorabilă este secvenţa în care Marius Florea Vizante o stropeşte cu apă pe sâni. „Ea pare OK. Am văzut că are sânii naturali, iar asta deja contează foarte mult. Poate fi mai interesantă decât Jojo, este mai senzuală, mai naturală. S-a expus goală foarte rar", ne-a mărturisit Zoltan.

«Lazariuc e mai interesantă ca femeie»

Soţia lui Ion Alexandru Ţiriac a fost protagonista unei secvenţe erotice, care a stors multă cerneală în presă şi care l-a cam enervat pe celebrul ei socru. Ileana a apărut complet goală, în pat cu Lucian Viziru, în filmul „Supravieţuitorul", regizat de Sergiu Nicolaescu.

„Ileana Lazariuc, ca femeie, este ceva mai bine decât Jojo, însă ca actriţă nu pot să comentez. E brunetă, e mai feminină, are păr lung. Şi ea este suplă, însă parcă emană mai multă feminitate, este mai temperamentală, mai interesantă ca femeie. Am văzut-o mai rar pe ecrane şi de aceea nu suntem plictisiţi de imaginea ei", a punctat Zoltan Nagy.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1