Cel mai mare regret al Mirelei Stelea, după căsnicia cu Bogdan: «Nu pot să trăiesc pentru el»

CLIIMA20140414_0034_1.jpg

Mirela şi Bogdan Stelea
Citeste tot despre: 

Bogdan şi Mirela Stelea au pus punct căsniciei lor după şase ani de mariaj. Discreţi, cei doi au depus în secret actele la notar şi au preferat să rezolve totul pe cale amiabilă, de dragul poveştii lor de iubire.

Creatoarea de modă se reface după despărţire, însă nu poate considera mariajul un eşec pentru că ea şi Bogdan au petrecut multe clipe frumoase. Deşi personalitatea lui Bogdan i-a dat uneori bătăi de cap, Mirela a încercat mereu să îl accepte şi să treacă peste probleme. Însă are un regret: faptul că fostul portar a fost mereu un tip mai retras şi simte că nu a cunoscut-o cu adevărat.

"A fost o lecţie de viaţă, o experienţă, în niciun caz un eşec. Nu pot cataloga astfel mariajul nostru. Au fost multe lucruri care m-au făcut fericită! Am încercat să fiu înţelegătoare. Bogdan este un tip introvertit, vulcanic, încăpăţânt. Pot să spun că era şi puţin pueril. Dar am înţeles asta. Am încercat să îl iau pe ocolite. Bogdan nu m-a cunoscut niciodată, nici măcar 50% din cine sunt eu. Eu nu pot să trăiesc pentru el. Nu cred că a făcut-o voluntar. El a fost foarte mult singur, prin prisma carierei. Am înţeles asta. Am încercat să îl accept", a povestit Mirelea pentru emisiunea "Dincolo de aparenţe".

Însă, în ciuda unor dezamăgiri mici, Mirela e convinsă că anii petrecuţă împreună au fost frumoşi şi că nu are de ce să se plângă.

"Nu pot să zic că mi-a lipsit ceva. Am încercat mereu să fac ceva pentru el. A fost o perioadă grea când a renunţat la fotbal. Eu dacă ţin la cineva, vreau să trecem peste momentele grele împreună. Eu încerc să găsesc motive de bucurie. Nu vreau să mă plâng, am avut o viaţă frumoasă împreună", a completat designerul.