Cea mai bună prietenă a Luminiţei Anghel rupe tăcerea! Face dezvăluiri incredibile!

Luminiţa Anghel este căsătorită cu Silviu Dumitriade. Recent, fosta soţie a acestuia a acuzat-o pe cântăreaţă că a început povestea de amor cu Silviu când acesta era încă însurat cu ea. Cea mai bună prietenă a Luminiţei, Liliana Levinţa, a sărit în ajutorul cântăreţei.

Într-un interviu pentru ziarul Ring, Liliana Levinţa, cea mai bună prietenă a Luminiţei Anghel, oferă detalii despre mariajul artistei cu Silviu Dumitriade şi sare la gâtul fostei soţii a bărbatului, Beatrice.

"Această femeie a ieşit acum să vorbească despre asta pentru că, probabil, i s-au terminat sursele de venit şi a făcut şi ea un contract ca să câştige un ban. Din punctul meu de vedere, sunt mai cinstite fetele de pe Centură, măcar ele îşi asumă meseria şi ştii ce tarif au. Despre asta nu ştim la ce tarif s-a vândut. E o mizerie de nedescris, de la început până la sfârşit!", a explicat cea mai bună prietenă a Luminiţei Anghel.

Liliana Levinţa a lămurit şi cum şi când şi-au început povestea de dragoste Luminiţa şi Silviu.

"În martie, când Beatrice a terminat divorţul de el, între ei doi (n.r. Luminiţa şi Silviu) chiar nu era nimic. Luminiţa şi Silviu s-au cuplat abia după Florii... Ei nu i-a furat nimeni bărbatul, ei erau despărţiţi. Ea împroaşcă cu noroi într-o familie întemeiată acum doi ani, cu copil mic", a mai spus prietena Luminiţei Anghel.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1