Ce a spus Teo despre Mircea Radu, după ce l-a avut invitat în emisiune

Citeste tot despre: 

Teo Trandafir a scris câteva cuvinte pe blogul personal, cu privire la Mircea Radu, după ce acesta a fost invitat în noua ei emisiune unde a arătat primele fotografii cu copilul său.

«Mircea Radu poartă cu el, oriunde ar merge, un parfum nobil. Până şi Mircea Badea, care nu se înghesuie să laude oamenii publici care nu merită, îl strigă “monseniore”. L-am revăzut azi, mai grizonat, dar neschimbat, însoţit, în privire, de iubita lui, de fiul lui, de noul lui … hai să-i zicem “statut”, acela de tată, de părinte, de purtător de grijă. Mândru. Fericit. Liniştit. Împlinit.

Deşi nu şi-a abandonat vreodată pasiunile şi preocupările rebele, fotografia, de exemplu. El citeşte. Noi? Şi noi. Nu pentru că zice el, şi pentru că zice ŞI el. Stand de vorbă, am privit poze, amintiri încremenite şi scumpe inimii noastre, în care apăream într-o formulă de trei: el, eu şi Andreea Marin. Am schimbat vorbe frumoase despre vremurile alea, despre noi trei şi despre prilejurile în care ne-am întâlnit. O să spuneţi că Andreea e acum în mijlocul focurilor presei tabloide. Sunt convinsă că nu şi-a visat asta. Nu de altă, dar mă pun în locul ei.

Dar mi s-a făcut dor de vremurile în care Andreea Marin putea ieşi din casă, din cauza celor care acum o cam asediază. Şi mi s-ar părea frumos că, după discuţia absolut fermecătoare cu Mircea Radu, să trecem elegant, la cele cu Andreea Marin. Am putea demonstra că oamenii incontestabili de televiziune se susţin, se aprobă, se înţeleg perfect între ei. Despre profesia asta atât de publică şi la îndemână tuturor celor care ne aleg în casele lor, aş vorbi cu Andreea Marin oricând.

Despre convingerile ei legate de ziua de ieri şi de cea de mâine. TeoShow-Mircea-Radu-Ianna (1)Aşa cum de la Mircea Radu am înţeles respectul față de public, m-aş aventură într-o discuţie legată de voi, de noi, de noi toţi, împreună. Ne-am ales toţi trei o cale comună, mulţi au priceput şi ne-au urmat, fiecare în felul lui… Cum ar fi că plăcerea întâlnirii de ieri să fie urmată de cea de mâine? Am voie să visez…»,
a scris Teo pe blog.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1