Ce se mai opinteşte Ştefan Bănică la sanie! FOTO

Citeste tot despre: 

Ştefan Bănică jr. a profitat de vremea însorită, dar şi de nămeţii de zăpadă, şi şi-a scos familia la plimbare prin parc. În timp ce solistul a tras din greu la sanie, Andreea Marin a stat la taclale, înroşind telefonul.

Cântăreţul Ştefan Bănică junior a decis să-şi dedice mai mult timp familiei, şi în special copiilor, decât concertelor. Solistul a renunţat la spectacolele care erau programate după miezul nopţii, motivând că familia este foarte importantă pentru el.

Andreea s-a întreţinut cu soacra, cu care se află în relaţii excelente


Ce-i drept, în luna decembrie, atât soţia, Andreea Marin, cât şi fiica lor, Violeta, i-au simţit lipsa lui Ştefan, deoarece acesta petrecea foarte mult timp la repetiţiile pentru concertele de sărbători. Însă, se pare că în anul 2012, Ştefan Bănică şi-a propus să pună pe primul plan familia şi pe al doilea cariera.

După ce a terminat plimbarea, Bănică a pus sania micuţilor în portbagaj


În weekend, solistul nu şi-a programat nici un spectacol şi a profitat de zăpada aşternută în Capitală, dar şi de soarele cu dinţi. Îmbrăcaţi cu geci groase, mănuşi, căciuli şi fulare, Bănică junior şi-a scos copiii, pe Ana Violeta (4 ani) şi pe Radu Ştefan, în vârstă de 10 ani, cu sania prin Parcul Bordei.

Zâna a stat de vorbă la telefon preţ de o jumătate de oră


În timp ce solistul îi căra din greu pe cei doi copii, jucându-se cu ei prin zăpadă, zâna a avut alte treburi mai importante şi anume a vorbit la telefon minute în şir. În pauze însă, a stat la palavre şi glume cu soacra, asta ca să închidă gurile cârcotaşilor care bârfesc că cele două sunt la cuţite.

Şi ele au ieşit cu copiii să se bucure de mult dorita iarnă!

Matinalii de la OTV, Cristina Coca şi Claudiu Bogdan, le fac program copiilor în fiecare weekend. Astfel, Selena (3 ani) şi Ianis Andrei (un an şi jumătate), au ieşit la plimbare cu sania.

Cristina Coca a plimbat-o cu sania pe fetiţa ei


Claudiu şi Cristina vor să-şi ducă cei doi copii să înveţe sporturi de iarnă, motivând că vârsta le permite să prindă rapid. Şi dacă este vară, OTV-iştii nu ratează nici un weekend fără copiii lor.

Sexy-impresara Anamaria Prodan şi-a scos copiii la lopată, să adune zăpada aşezată în curte. Pentru că dâmburile de zăpadă au luat proporţii impresionante în curtea din spatele blocului, unde s-au mutat de curând, Ana i-a pus pe cei mici, fiicele ei Rebeca şi Sarah, dar şi pe Laur junior, să dea la lopeţele.

Prodanca i-a pus pe micuţi să dea la lopată

Mai citeşte:

Ştefan Bănică Jr. a dat-o pe populară! A cântat «Trandafir de la Moldova» VIDEO

Ştefan Bănică jr face mişto de Radu Banciu, în concert - VIDEO

Ştefan Bănică va susține două concerte de Ziua Femei