Ce a sacrificat Oana Ioniţă pentru a fi din nou mămică

CLIIMA20110408_0012_1.jpg

Oana Ioniţă ( Foto: Click! )

Oana Ioniţă trece prin cele mai frumoase moment pe care le poate trăi o femeie: experienţa de a deveni din nou mămică. Oana a mărturisit însă că pentru a deveni mămică va trebui să renunţe la dans, cel puţin pentru o perioadă.

Oana a spus că momentan încă nu a renunţat să predea cursuri de dans la şcoală, dar că va trebui să facă asta curând din cauză că a luat în greutate.

"Momentan, este foarte simplu la cursurile de copii, dar la cele pentru adulţi nu ştiu cât timp voi mai putea preda. La prima sarcină am predat până în şase luni, dar acum nu ştiu dacă voi mai sta aşa mult, pentru că am luat deja în greutate. Nu sunt chiar instructorul perfect de dans sau de întreţinere corporală, pentru că, de obicei, instructorii trebuie să fie în formă. Nu într-o formă rotundă, ci într-o formă alungită", a spus Oana pentru ring.

Oana a spus că încă nu ştie sexul viitorului copil, însă că primele semene arată că va naşte un băieţel. Cu toate acestea, doctorii nu s-au pronunţat definitiv în privinţa sexului copilului, el fiind complet vizibil abia după împlinirea a şase luni de sarcină.

Blonda a spus cu bucurie în glas că fetiţa ei, Isabel, şi-ar dori foarte mult o surioară.

"Isabel ştie că mami are un bebe în burtică şi ea îşi doreşte foarte mult o surioară. Nu am aflat încă foarte sigur sexul fătului, pe la şase luni vom şti exact. Acum ştim că este totul bine, că este sănătos!", a adăugat Oana.

Oana Ioniţă, însărcinată din nou! Ce spune despre viitorul bebeluş

Bebeluşa Oana «a făcut foamea» cu pufuleţi! Află de ce!

FOTO «Bebeluşa» Oana Ioniţă s-a lăsat mult aşteptată la nuntă