Ce repede v-aţi însurat după divorţ!

Sunt trecuţi de 40 de ani, dar acum gustă viaţa mai ceva ca la 20. Divorţaţi, Cristi Borcea, Cătălin Crişan şi Mădălin Ionescu s-au grăbit la însurătoare, de parcă ar fi intrat zilele în sac. Ce au cei trei în comun? Soţii cu mult mai tinere decât ei.

Mădălin Ionescu (41 de ani) a divorţat oficial în luna martie 2011, lăsând în urmă un mariaj de 14 ani cu Mihaela. La nici două luni de la pronunţarea divorţului, vedeta de la Kanal D s-a căsătorit civil cu Cristina Şişcanu (26 de ani), pe care a dus-o apoi la altar, pe 12 iunie.

În roluri similare se află şi solistul Cătălin Crişan, şi afaceristul Cristian Borcea. Cu toţii s-au grăbit să se recăsătorească, de parcă noile iubite le-ar fi pus pistoalele la tâmplă. Psihologul Ilie Marinescu (foto stânga) a analizat pentru Click! aceste nunţi-fulger.

„Atracţia se bazează pe roluri pe care partenerii le îndeplinesc unul pentru celălalt. Partenerul mai tânăr va reprezenta simbolul noutăţii, pe când cel mai în vârstă va fi purtătorul de statut, acea persoană cu experienţă de viaţă, experienţă sexuală mai îndelungată, cu o poziţie socio-economică mai mare.

Însă dincolo de aceste argumente de tip psihologic, graba de a se recăsători legal după o perioadă destul de scurtă de la divorţ reprezintă teama de o posibilă instabilitate şi vulnerabilitate afectiv emoţională.

În acelaşi timp, reprezintă şi dorinţa de a dovedi foştilor parteneri din căsătoria anterioară că dincolo de reproşurile ce au condus la destrămarea căsătoriei, pot fi capabili de o nouă relaţie stabilă.

Ceea ce aceste cupluri au trecut foarte uşor cu vederea din cauza valului de îndrăgostire este faptul că ei sunt şi părinţii unor copii ce asistă la un joc de cele mai multe ori imatur din partea propriilor părinţi, fapt ce le va afecta relaţiile cu aceştia", este de părere psihologul vedetelor Ilie Marinescu (consiliere.online@yahoo.com).

Fosta nevastă a lui Mădălin a învins depresia

Mihaela Ionescu (37 de ani) a găsit resurse să învingă depresia post-divorţ, iar recent a fost surprinsă, radiind de fericire, alături de copiii ei, în parc.

Deşi momentan nu are un serviciu, Mihaela Ionescu a găsit refugiu în reiki, o cale spirituală şi un sistem de vindecare emoţional, mental şi fizic.

Cel puţin aşa ne-a spus specialistul Cosmin Bercu, cel care i-a descifrat tatuajul de pe omoplat.

Mihaela a rămas în custodie cu micuţul Filip (8 ani), pentru care Mădălin plăteşte o pensie alimentară de 5.000 de lei lunar.

Ştefania locuieşte cu tatăl său şi cu Cristina Şişcanu, având o relaţie foarte apropiată cu ei.

Mai citeşte:

Fosta nevastă a lui Mădălin Ionescu a înflorit după divorţ - FOTO

Căsnicia
lui Mădălin Ionescu cu Şişcanu este în pericol

Mădălin
Ionescu, lăsat baltă de invitaţi la cununie

Cristi Borcea, căsătorie-fulger cu Alina Vidican

Pentru Cristi Borcea (41 de ani) se pare că au intrat zilele în sac din moment ce nu a rezistat burlac nici măcar o lună, după divorţul de Mihaela Borcea.

Aşa se face că pe 20 iunie, acţionarul dinamovist s-a căsătorit civil cu Alina Vidican (28 de ani), femeia cu care se iubeşte de opt ani.

Cei doi au plecat la Miami, acolo unde au un apartament, după care vor ateriza direct în luna de miere, pe o insulă exotică.

Borcea şi aleasa lui vor face şi nuntă mare în august, naş fiind Gigi Becali.

„Cristi este viaţa mea. Sunt cea mai fericită femeie de pe Pământ", a declarat Alina, la câteva minute după cununie.

Citeşte şi:

Iubita
lui Borcea este gravidă?

Mihaela
Borcea a slăbit 20 kg ca să-şi recucerească soţul

Vezi
cum arată apartamentul din Miami în care stă Borcea cu fotomodelul
Alina - FOTO

Mihaela Borcea îşi vede de afaceri

A ştiut că la un moment dat va veni şi acest impas în viaţa ei, aşa că divorţul nu a luat-o prin surprindere pe Mihaela Borcea (41 de ani).

Femeia îşi vede în continuare de afaceri, în special de salonul de înfrumuseţare, şi are grijă de cei trei copii, pentru care fostul soţ plăteşte lunar o pensie alimentară de 10.000 de euro.

După divorţ, Mihaela şi Cristi au fost surprinşi des împreună, semn că au o relaţie de prietenie, de dragul copiilor.

Cătălin Crişan s-a însurat cu Alina după un an de relaţie

Coincidenţă drăguţă în viaţa lui Cătălin Crişan (43 de ani). Solistul a divorţat oficial pe 29 septembrie 2009 de doctoriţa Lucia Bubulac şi s-a cuplat, câteva luni mai târziu, tot cu o doctoriţă: Ioana Alina Cupşa (33 de ani).

Cătălin şi aleasa sa au ajuns în faţa ofiţerului stării civile în decembrie 2010, iar pe 18 iunie 2011 au făcut cununia religioasă. Ceremonia a avut loc la Biserica Sfinţii Constantin şi Elena din Bucureşti şi a reunit doar familiile mirilor şi câţiva prieteni apropiaţi.

„Suntem foarte fericiţi, este o zi pe care am organizat-o cu sufletul şi pe care am aşteptat-o încă de anul trecut, când am cerut-o de soţie pe Alina, la Ierusalim", ne-a declarat Cătălin Crişan.

Culmea, şi naşul solistului este medic: „Bogdan Mirodot este stomatolog şi e prietenul meu cel mai bun", ne-a mai zis artistul.

Vezi şi:

Cinci bodyguarzi pentru mireasa lui Cătălin Crişan - FOTO

Emoţii

pentru Crişan: mireasa l-a lăsat să aştepte în faţa bisericii! FOTO

Lucia Bubulac s-a relansat în muzică

Fosta soţie a lui Cătălin Crişan nu şi-a refăcut viaţa personală, fiind mai degrabă preocupată de cariera de medic, pe care o îmbină cu cea artistică.

Solistă de folk, Lucia Bubulac (46 de ani) a revenit la rampă după divorţ, lansând albumul „Doi trecători".

Ea locuieşte împreună cu cei doi copii, Raris (7 ani) şi Daria (10 ani), într-un apartament cu patru camere.