Ce răspunde Mihai Pocorschi la scandalul cu Florin Grozea de la HI-Q!

Florin Grozea, componentul trupei HI-Q a scris pe blogul său personal că la Adunarea Generală a Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România de săptămâna trecută, compozitorul Mihai Pocorschi l-a ameninţat că îi dă un cap în gură dacă mai pune întrebări.

Mihai Pocorschi a răspuns, pentru ziarul Ring, acuzaţiilor pe care i le aduce membrul formaţiei HI-Q.

"Am senzaţia că domnul Grozea e într-un con de umbră şi probabil că un scandal îi este folositor. Eu nu am să-l ajut să facă acest lucru. Nu ţin minte dacă în acest moment Hi-Q a mai scos vreun cântec nou. Probabil că prima pagină aşa se obţine.

Ceea ce spune el cu << capete în gură>> este neadevărat. Am vorbit cu el, aşa cum am vorbit cu alte câteva sute de persoane în Adunarea Generală, care majoritatea erau tineri. El este singurul care acuză că i-am dat capete în gură... nici nu mai ţin minte în momentul de faţă.

Poate i-am zis că-mi dă bătăi de cap cu atitudinea pe care o are. De la a da bătăi de cap, până la capete în gură, este drum lung. Florin face nişte acuzaţii vizavi de Adunarea Generală, de Consiliul de Administraţie şi de multe alte lucruri, pe care ar fi bine să le fondeze.

Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt destul de simple: nemulţumit de rezultatul votului, Florin Grozea a încercat să facă scandal", a declarat Mihai Pocorshi.