Ce a făcut Valentina Pelinel pentru ca soţul ei, Cristian Boureanu, să strângă cât mai multe voturi la alegeri

CLIIMA20110920_0197_1.jpg

"Divorţul e un zvon răutăcios. Nu ştiu de unde vine". "Eu sunt la New York. Văd că noaptea, când eu dorm, apar bârfele"

Valentina Pelinel a făcut un apel pe Facebook către alegători pentru a merge duminică la vot. Într-un mesaj amplu, în care îşi explică demersul fostul fotomodel îi roagă pe electorii din judeţul Vaslui "să pună ştampila" pe soţul ei, Cristian Boureanu.

Iată ce a scris Valentina Pelinel:

«Stiti foarte bine ca in familie, uneori, nu e usor cand atat eu cat si sotul meu, Cristian Boureanu, suntem persoane publice. De-a lungul timpului ne-am sustinut reciproc "la bine si la rau"!

Eu stiu ca nu toti impartasiti parerile politice ale lui Cristian si mi se pare un lucru perfect normal pentru orice tara democratica si europeana. Nici eu nu o fac intotdeauna si doar sunt sotia lui. Am evitat sa aduc discutiile politice pe pagina mea de facebook. Nu voi face exceptii, pentru ca prietenia nu are culoare politica.

Sper insa ca nu se va supara nici unul dintre dumneavoastra daca, in calitate de sotie, am sa ii rog, pe cei care voteaza in zona Husi si Valea Prutului din judetul Vaslui sa voteze pe 9 decembrie pentru sotul meu, Cristian Boureanu, la Camera Deputatilor si pentru colegul si prietenul sau Dan Marian la Senat.

Si, oricum, oriunde v-ati afla, va indemn sa votati indiferent de optiunea voastra politica, pentru ca nimeni nu poate sa decida in locul vostru!»