Ce face Laura Andreşan de când nu mai apare în lumea mondenă: «Vreau să fiu psihoterapeut»

Deşi acum câtiva ani, Laura Andreşan era o figură obişnuită în spaţiul monden, de ceva vreme, s-a retras complet. Şi asta din două motive, pe care le explică într-un interviu.

Primul este că nu are ceva concret de spus şi nu i se pare că ar trebui să irosească vremea oamenilor din presă.

"În orice societate cancanul îşi are locul lui. Dar nu există nimic în prezent, în viaţa mea ce aş putea să împărtăşesc, şi care să fie interesant, excitant, vandabil în spaţiul public", a declarat Laura pentru site-ul Blackiss.ro.

În plus, Laura este acum ocupată cu facultatea. Face cursuri de psihologie şi are de gând să îşi deschidă propriul cabinet de psihoterapie.

"Mă văd profesând ca psihoterapeut. Însă acum, acesta este un aspect care nu prea mă preocupă, cu toate că ştiu ce fotoliu vreau."

Mai aşteaptă pentru că este de părere că "e important să înveţi foarte mult, să munceşti mult, altfel nu ai cum să fii un psihoterapeut bun indiferent de ce scrie pe plăcuţa cabinetului tău."

Nici pe plan personal nu vrea să schimbe nimic deocamdată, pentru că este încă "în procesul de creştere, înţelegere şi maturizare a copilului din mine, deci nu pot să mă gândesc la alţi copii acum."

În privinţa unui posibil copil, ea recunoaşte că îi e teamă că nu o sa fie o mamă bună.

"Când citesc despre cât de importantă este legătura mama-copil şi relaţia implicită pentru dezvoltarea şi formarea bebelusului ca om, mă domină o frica şi mai mare de maternitate."

"Şi nimeni nu îţi dă reţeta exactă ca să fii o mama bună, dar dacă nu eşti, toată ştiinţa te arată cu degetul că nu ai fost," a completat vedeta.