Ce dorinţe au vedetele din România pentru 2013

CLIIMA20120910_0054_1.jpg

Andreea şi Keo se iubesc de 6 ani

În prag de An Nou, Click! TV le-a întrebat pe vedetele noastre ce dorinţe şi planuri au pentru 2013.

Keo nu se  însoară cu Andreea Bălan. „A fost un an senzaţional! Bestial!
Cu Andreea, slavă Domnului, a fost totul bine. Eu le am cu numărul 13,
este chiar numărul meu norocos, aşa că în 2013 vreau să mai scot două
albume. Nu am nici plan de căsătorie cu Andreea pentru acest an, pentru
că totul decurge foarte bine aşa şi o hârtie în plus nu ne schimbă
relaţia”
.

Andreea Marin Bănică, sănătate. „2012 a fost un an în care fiecare proiect a fost mai greu de construit decât în anii precedenţi, dar important e că lucrurile s-au finalizat cu bine. Tot ce mi-am propus am reuşit. Filmul «Ho Ho Ho 2» s-a dovedit a fi un succes. Eu am avut emoţii pentru că nu sunt actriţă. De la 2013 îmi doresc sănătate, pentru că-i mai bună decât toate".

Anamaria Ferenţ, noroc în amor. 2012 a fost cu sare şi piper pentru mine, condimentat cu bune şi cu rele. A fost bine că am reuşit să-mi văd familia de trei ori, că am călătorit foarte mult, dar mai ales pentru că am avut multe concerte în SUA. Pe plan sentimental a fost dezastruos. Sper ca în 2013 să cunosc acea persoană potrivită mie, ca să împart totul cu ea".

Pestriţu nu mai pozează goală. „Îmi doresc să evoluez şi să mă perfecţionez pe plan profesional. Iar pe plan personal vreau linişte şi ce o vrea Dumnezeu, pentru că mereu a avut grijă de mine şi mi-a oferit tot ce a fost mai bun pentru mine. Şi aş vrea ca lumea să nu mai folosească eternele mele poze din «Playboy» la fiecare articol despre mine".

Antonia, un an la fel de bun. „Anul 2012 a fost foarte bun pentru mine, deoarece am avut foarte multe concerte, dar şi proiecte: piese şi videoclipuri noi, am câştigat şi nişte premii importante pentru cariera mea. Iar de la 2013 îmi doresc să fac un album care să rupă topurile şi în continuare îmi doresc sănătate atât pentru mine, cât şi pentru fetiţa mea".

Bodo vrea un copil. „Acest an a fost extraordinar. Cu fiecare zi, m-am îndrăgostit mai tare de soţia mea. Sper ca în 2013 să vină în viaţa mea şi un copil. Dumnezeu să ne ajute!".