Ce curaj! Andra nu probează nici o rochie înainte de spectacol

Citeste tot despre: 

După ce mai mulţi ani la rând a fost criticată pentru apariţiile ei, Andra a apelat la creatoarea Dana Budeanu pentru a o consilia vestimentar şi, implicit, pentru a-i realiza ţinutele pentru evenimente.

Colaborarea dintre cele două funcţionează foarte bine, Dana mărturisind că este încântată de Andra. "Colaborăm foarte bine, Andra este o persoană foarte deschisă şi ascultă sfaturile pe care i le dau", a spus creatoarea la Poveştiri Adevărate.

Aceasta a dezvăluit şi un element incredibil din relaţia lor profesioală. " Andra nu a probat niciodată rochiile pentru Românii au Talent şi foarte rar probează rochiile pentru vreun eveniment. Noi lucrăm pe un manechin care are exact dimensiunile ei şi nu am avut niciodată probleme", a declarat creatoarea.

Aceasta este rochia comandată de Jennifer Lopez

CLIIMA20130516_0123_1.jpg

Aceasta este rochia comandată de Jennifer Lopez (captură: Acasă TV)

Dana Budeanu a mărturisit că are şi o soluţie de urgenţă, în cazul în care artista îşi modifică dimensiunile. "Oricum, dacă Andra se îngraşă sau slăbeşte, avem o soluţie de urgenţă, un manechin reglabil cu maxim 7 cm, aşa că ne putem adapta şi la alte dimensiuni", a declarat aceasta.

Celebra creatoare nu colaborează doar cu Andra, ci realizează ţinute şi pentru alte vedete ca Mihaela Rădulescu, Adela Popescu sau Corina. De asemenea, Dana se află la a treia rochie creată pentru Jennifer Lopez, aceasta comandându-i recent o piesă vestimentară de 3.000 de euro.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1