Ce bine seamănă Andra cu dansatoarea ei!

Nu ai putea crede că două persoane care nu au nici o legătură de sânge pot să semene între ele ca două picături de apă. Legile geneticii au fost însă date peste cap.

Asemănarea izbitoare dintre Andra şi una dintre dansatoarele ei, Daniela, demonstrează că acest lucru este posibil.

Daniela Barbu are 24 de ani şi s-a născut în comuna ilfoveană 1 Decembrie. A cunoscut-o pe Andra pe când avea doar 15 ani şi de atunci au fost nedespărţite. Între cele două s-a legat o frumoasă prietenie, care dăinuie şi astăzi.

De aproape nouă ani, Pity, aşa cum o cunosc fanii, este dansatoarea Andrei, fiind alături de aceasta la fiecare pas. Două femei frumoase, Andra şi Daniela atrag toate privirile atunci când ies în public, fie că se află pe scenă, la cumpărături sau la evenimente mondene.

Cele două nu sunt doar colege, ci şi bune prietene

CLIIMA20130316_0054_1.jpg

Andra şi dansatoarea ei, Pity, colaborează de nouă ani (FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ)

Cei care le privesc nu-şi pot lua ochii de la ele, mai ales că cele două seamănă incredibil de mult, încât ai putea chiar să juri că sunt surori gemene sau măcar verişoare. Deşi Andra are 27 de ani şi Daniela 24, acest lucru nu este vizibil pe chipul celor două femei.

Cei mai mulţi au chiar un şoc, atunci când află că între cântăreaţă şi dansatoarea sa nu există vreo legătură de rudenie, asemănarea izbitoare fiind doar o întâmplare a sorţii. Până şi prietenii foarte apropiaţi sunt uimiţi de această coincidenţă de imagine, iar familiile recunosc că par identice.

Andra mai are o sosie, o cântăreaţă de origine canadiană

CLIIMA20130316_0055_1.jpg

Andra şi dansatoarea ei, Pity, colaborează de nouă ani (FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ)


Daniela Barbu nu este singura femeie care seamănă cu Andra. Îndrăgita cântăreaţă mai are o sosie peste Ocean. Valerie Anne Poxleitner, pe numele său de scenă Lights, are 25 de ani şi este din Canada.

Asemena Andrei, tânăra este pasionată de muzică şi are o carieră de succes: este textieră, producătoare şi cântăreaţă de electropop. Spre deosebire de Andra, Valerie este o fire exuberantă, fiind un fan al tatuajelor şi al ţinutelor cu inspiraţie rock. Chiar dacă cele două seamănă vizibil, asemănarea nu este atât de mare ca în cazul Danielei.