Ce bărbat o poate cuceri pe DJ Wanda

Citeste tot despre: 

DJ Wanda revine în fotţă cu un nou single, “One Big Love”, la care a muncit mai bine de şase luni.

Artista dedică noul single tuturor celor care cred în dragostea liberă şi pură. Ea spune că a trăit multe poveşti de iubire, dar din fiecare a îvăţat câte ceva.

"Noul single este dedicat tuturor celor care cred că iubirea nu ţine cont de sex, rasă, vârstă sau poziţie socială. <One Big Love> este o piesă despre iubire, viaţă, speranţă şi despre libertate! Libertatea de a gândi şi de a te exprima liber! Am trăit poveşti de iubire, una mai nebună decât alta şi am învăţat multe. Cred însă că cea mai mare greşeală pe care o face un bărbat într-o relaţie este că nu caută în aceeaşi femeie şi prietena cea mai bună dar şi amanta perfectă", declara Wanda, pentru adpm.ro.

DJ Wanda este de părere că poate fi cucerită doar de un bărbat la fel de puternic ca şi ea, iar marea dragoste este foarte scumpă pentru care trebuie să lupţi.

„Sunt o persoană extrem de puternică şi mă poate cuceri doar un bărbat care este la fel de puternic. Cred că marea dragoste nu se gaseste uşor. Este ca o comoară pentru care trebuie să te lupti, să explorezi noi teritorii, să te aventurezi. Chiar dacă, uneori, noua relaţie nu duce la nimic nu trebuie să-ţi pierzi speranţa. Eu încă cred în mine. Ştiu ca el există", mai declara cantareața.