Ce angajament trebuie să ia România ca să câştige Eurovision? Paula Seling şi Ovi se destăinuie

CLIIMA20140108_0012_1.jpg

Ovi şi Paula Seling

În luna mai, Paula Seling şi Ovi ne vor reprezenta la concursul Eurovision, care se va desfăşura la Copenhaga, unde sunt şanse mai mari ca oricând să câştigăm marele trofeu.

De când au fost anunţaţi că ne vor reprezenta pentru a doua oară ţara (după succesul din 2010, când s-au clasat pe locul al treilea), Paula Seling şi Ovi au început pregătirile. Mai au însă nevoie de sponsori, scrie www.ziarulring.ro.

"Încă ne gândim la show-ul pe care îl vom aduce pe scenă, vom reaminti publicului şi de pian. Nu cred că îl vom readuce pe cel dublu, dar va fi un pian stilizat, vom avea holograme, proiectoare, căutăm şi sponsori pentru a susţine un show de calitate.

Mizez şi pe promovarea norvegiană pe care mi-o vor oferi cei de la casa mea de producţie din Oslo, care s-au întâlnit deja cu reprezentanţii TVR şi împreună vor face lucruri interesante. Mai mult, coautorul piesei este din Copenhaga şi sigur vom câştiga voturi şi din partea ţării gazdă", a mărturisit Ovi pentru "Ring".

La sfârşitul lunii, Paula Seling şi Ovi vor începe turneele de promovare a piesei "Miracle" pentru care vor filma un videoclip în aceste zile în studiourile TVR.

"Pe lângă promourile care sunt făcute de România, dar şi de cei din Oslo, mizăm şi pe turneele de promovare din Olanda, Norvegia, Suedia şi Anglia. Încă se discută pe marginea acestora, dar, la sfârşitul acestei luni, sigur vom începe promovarea. Vrem să aducem trofeul acasă şi avem toate şansele plus o echipă puternică - şi scandinavă, şi de aici", a mai spus Ovi pentru aceeaşi sursă.

Odată cu participarea la Eurovision, Paula Seling va renunţa la câteva proiecte personale, unul dintre acestea fiind facultatea. Studentă în anul II la Conservator, ea va fi nevoită să-şi amâne câteva examene, susţinând că România este mai importantă decât dorinţele personale. Pe 10 aprilie, Paula ar trebui să dirijeze corul facultăţii, fiind aleasă în urma examenului din iarnă.