Catrinel Menghia: «Sunt ca o bilă extrasă la bingo»

CLIIMA20100328_0092_1.jpg

Catrinel Menghia este de nouă ani în modeling.
Citeste tot despre: 

Fotomodelul Catrinel Menghia se bucură de o carieră la care alte femei, la 24 de ani, pot doar să viseze. Apreciată în ţară, dar mai ales în străinătate, ea recunoaşte într-un interviu acordat ziarului „Adevărul" că a avut noroc să ajungă în acest punct al vieţii ei.

"Pot să spun că sunt foarte norocoasă. Dar viaţa mea nu ar fi luat această turnură dacă nu aş fi fost ambiţioasă, muncitoare şi dacă n-aş fi avut şansa să întâlnesc oameni care să mă ajute la cel mai înalt nivel. Mă pot numi un caz fericit pentru că sunt ca o bilă extrasă la bingo... Una din multe altele", constată Catrinel Menghia, care şi-a amintit şi când a conştientizat că este frumoasă.

"Când am fost oprită pe stradă de către un agent local în Iaşi care mi-a spus că aş putea deveni model. Am răspuns şocată: „Eu?". Asta se întâmpla când nici nu împlinisem 15 ani. Atunci a început să mi se înfiripe ideea că sunt mai frumoasă decât mă considerasem eu până în acel moment. Cred că există multe fete care nu îşi evaluează corect frumuseţea. Unele poate nu-şi dau seama niciodată", spune ea.

Menghia crede că, dacă nu ar fi devenit fotomodel, ar fi ajuns campioană la atletism, sport practicat mulţi ani.

Citeşte restul interviului pe adevarul.ro.

Mai citeşte:

Lorena Menghia, fotomodel pentru sora sa!

Catrinel Menghia a pozat în sânii goi!

Catrinel Menghia a pozat pentru FHM Australia

Catrinel Menghia pe coperta Sports Illustrated Swimwear 2009

Menghia, pictorial sexy pe primul iaht «Lancia»

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1