Cătălin Striblea a revenit în redacţia România TV, după atacul cerebral. Vezi cum arată acum!

Jurnalistul Cătălin Striblea s-a întors luni după-amiază printre colegii săi de la România TV, la două luni de la atacul cerebral pe care l-a suferit.

El a fost primit cu aplauze în studio şi a recunoscut că i-a fost dor de atmosfera agitată din redacţie.

"M-am jucat pe calculator şi pe consolă. Mi-a fost dor să stau în casă pur şi simplu, să ies în oraş, să merg în aer liber. Ce mult contează! Mi-e dor de atmosfera aia teribilă, de un breaking news, când începe lumea să alerge. Mi-e dor de tot ce se întâmplă în momnetele acelea tensionate, de ţipetele acelea. O să avem acum parte de nişte zile mai calme. Trebuie să fiu mai calm, mai aşezat. Încerc să-mi păstrez cumpătul", a spus Striblea, potrivit rtv.net.

Realizatorul emisiunii "Ultima oră" a spus că deocamdată nu-şi va relua job-ul, la recomandarea medicului său. "O să ne vedem duminica seara la Lili Ruse, o să ne mai vedem din când în când. Eu mai am câteva lucruri legate de sănătate de rezolvat, încă fac recuperare", a explicat Cătălin Striblea.

Jurnalistul a suferit un atac cerebral în urmă cu mai mult de două luni, fiind operat de urgenţă. Pe 26 martie a fost externat.