Cătălin Crişan: “Există viaţă fericită şi după divorţ”

CLIIMA20100513_0092_1.jpg

Cătălin Crişan
Citeste tot despre: 

Interpelat de o doamnă în vârstă pe stradă, care i-a reproşat că a divorţat, are doi copii, dar are o bună dispoziţie care nu poate trece neobservată, Cătălin Crişan a explicat telespectatorilor Antenei 2 că există viaţă fericită şi după divorţ.

"Nu certurile sau mari neînţelegeri au fost motivul despărţirii de fosta mea soţie, ci realizarea unei stări de fapt, că nu mai putem merge împreună pe acelaşi drum. Alina este sufletul meu pereche", a explicat artistul.

Cântăreţul a declarat că este impresionat de spiritul analitic al tinerei femei care i-a cucerit inima, de spontaneitatea şi agerimea minţii ei.

"Probabil că în afară de părinţii mei nimeni nu mă cunoştea cu adevărat. Şi a apărut ea, care a reuşit să mă descopere!", a mai spus el la emisiunea lui Cristi Brancu.

"O iubesc, vreau să fiu lângă ea, vreau să ştie şi ea că o iubesc!", a mai adăugat Cătălin Crişan. Şi cum una dintre calităţile sale de necontestat este simţul umorului, artistul a povestit o întâmplare recentă: "Eram la Casa Presei, am tăiat calea unui domn, am trecut pe galben şi-am ajuns la următorul semafor. Domnul din jeep a deschis geamul şi-a zis tare: "Te bag în... Să trăiţi, maestre!".