Cătălin Botezatu scapă de riduri cu sânge propriu

CLIIMA20140317_0171_1.jpg

Cătălin Botezatu
Citeste tot despre: 

Este cunoscut faptul că în materie de tratamente antiîmbătrânire, Cătălin Botezatu are încredere deplină în medicul lui estetician, dr. Iancu Morad, pe mâna căruia îşi lasă faţa de mai bine de trei ani. Ieri, designer-ul a plecat pentru zece zile în America, în Las Vegas şi LA, dar înainte de a se urca în avion a fugit la cabinetul medicului pentru a încerca un taratment nou.

"Eu am încredere deplină în Morad, nici nu-l întreb ce-mi face, mă dau pe mâna lui şi dacă el spune că ceva este benefic pentru mine, ca să mă conserv frumosşsi decent, nu să arăt ca şi cum aş fi împăiat, ca o piesa de muzeu, mă las pe mâna lui. Cred ca în materie de tratamente faciale împotriva îmbătrânirii feţei nu-l bate nimeni. Şi spun asta pentru că am testat înaintea lui şi alţi medici. Aşadar înainte să plec în SUA am venit şi am experimentat şi Plasma Gel-ul care e invenţia lui", a spus designerul vestimentar.

Ce tratament minune şi-a făcut Bote ne spune chiar medicul lui : "Tratamentul Bio-Lifting induce o rejuvenare facială completă, estomparea ridurilor şi atenuarea vizibilă a cearcănelor. Se bazează pe injectarea unui gel obţinut din celule active recoltate chiar din sângele pacientului. Efectul de lifting este imediat", a spus mediucl Morad Iancu.
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1