Cătălin Botezatu: «Monica este venerată de Mr. Pink»

Venită în România la începutul lunii ianuarie, Monica Gabor şi-a făcut timp pentru a se vedea şi a sta la poveşti cu Cătălin Botezatu.

Designerul s-a declarat foarte încântat de revederea cu Monica Gabor şi a mărturisit într-un interviu acordat emisiunii "Poveştiri adevărate" că fosta doamnă Columbeanu îi este dragă şi că o ajută de fiecare dată când are nevoie.

"A venit în România să-şi vadă fetiţa, dar şi să-şi prelungească viza. Monica mi-e dragă, vorbim la telefon, ne vedem când vine în ţară. Am fost alături de Monica. O ajut atunci când este în ţară. Ştiu că a plecat mai liniştită de această dată, pentru că există în sfârşit o rezolvare amiabilă a problemelor dintre Monica şi Irinel", a mărturisit designerul.

CLIIMA20130204_0093_1.jpg

Monica Gabor si Mr. Pink

Cătălin Botezatu demontează orice speculaţie care ar pune sub semnul întrebării relaţia pe care Monica o are cu Mr. Pink şi spune că cei doi se înţeleg extraordinar.

"Mr. Pink este un tip foarte deştept, deschis la orice, extrem de iubitor. O iubeşte, o idolatrizează, o să aduc nişte dovezi pentru a susţine asta. Sunt atenţi unul cu celălalt. Am văzut între ei gesturi foarte frumoase, făcute în mod spontan. Monica este venerată de Mr. Pink. Locuiesc în acelaşi apartament, dorm împreună. Sunt un cuplu în adevaratul sens al cuvântului. Este o femeie frumoasă care mai are şi circumvoluţiuni. Sunt sigur că Monica va intra în istorie ca o mare actriţă sau mare femeie de afaceri. Este de apreciat că a urcat rapid nişte scări", a adăugat Cătălin Botezatu.