Cătălin Botezatu: «Am ştiut că Violeta va fi aleasa Burlacului de la început»

Citeste tot despre: 

Designerul a mărturisit că nu i-a fost deloc greu să o aleagă pe Violeta câştigătoarea emisiunii "Burlacul" deoarece i-a picat cu tronc încă de când a cunoscut-o.

"A fost prima care m-a sărutat, apoi nu m-a mai lăsat s-o sărut, m-a respins, dar a făcut-o elegant. A întrunit toate calităţile pe care eu mi le-am dorit. M-a pupat, după care m-a lăsat cu ochii în soare. Este o fată foarte cuminte, este destul de docilă, care are multe de învăţat, mi se potriveşte mie. Am ştiut că Violeta va fi aleasa de la a treia emisie. Însă am vrut să le accord aceeaşi atenţie fetelor pentru a nu da nimic de bănuit" a recunoscut Cătălin Botezatu la "Acces Direct".

"Am vrut să fiu puţin diferită faţă de restul fetelor. Toate îl sufocau şi nu am vrut să fiu şi eu ca ele", a declarat şi Violeta.

Întrebat dacă este posibil s-o ceară în căsătorie, Cătălin a afirmat că nu este exclus. "Orice este posibil, asta depinde şi de ea. Este o femeie alături de care mi-ar plăcea să-mi petrec tot restul vieţii, indiferent în ce calitate. Îi pregătesc o surpriză de proporţii", a continuat Bote dând ulterior de înţeles că este vorba despre o vacanţă în America.

Ce îi rezervă viitorul noii blonde a lui Bote?

"Va fi vedeta prezentărilor mele. Noua femeie importantă din viaţa lui Bote. M-am afişat cu foarte puţine femei, dar acestea au fost de calitate", a declarat designerul.

"Mi-ar plăcea să lucrez în televiziune. Vreau să fiu asistentă la o emisiune matinală, pentru că am foarte multe de învăţat. Ştiu că este greu să te trezeşti devreme în fiecare dimineaţă, dar nu mi-e teamă de asta. Vreau să fiu asistentă mai întâi, pentru că nu pot modera singură o emisiune fără să am experienţă", a încheiat aleasa lui Botezatu.

Citeşte şi:

Oficial, Botezatu nu mai e "Burlac"! A ales-o pe Violeta!

Botezatu, pe ea o vrei la tine în pat?

Cătălin Botezatu: «Am făcut sex cu fetele de la Burlacul, dar nu mă voi căsători cu niciuna»

Aleasa inimii lui Botezatu «Burlacul» a primit un inel de 5.500 de euro

Bianca Drăguşanu: «Fetele astea sunt copiile mele ieftine» FOTO